Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      szalony

szalony

(4 wyniki)
    • Zaskakujący telefon o północy..."nagle zobaczyłem Cię tuż obok i pomyślałem , że muszę z Tobą natychmiast porozmawiać", niespodziewany wyjazd z tańcami w tle, spacer o świcie leśnym duktem, szampan plus winogrona na śniadanie i pełen magii wieczór na przystani.... Zróbcie coś szalonego z Waszym życiem a nabierze blasku i smaku jak nigdy dotąd, chociaż szczęście przychodzi cichutko....:)
    • czy spotkalo was w zyciu cos szalonego, cos zwariowanego, cos zaskakujacego lub tp.? a moze sami to zainicjowaliscie? czy bylo to mile? czy wspominacie to? czy chcielibyscie powtorzyc? przezyc cos podobnego? pzdrwm i czekam na wasze posty ;o)
    • mialam kiedyś głębokie przekonanie ze jestem kobietą rozsądną i poukładaną..ze chcę mężczyzny rozsądnego i poukładanego, z jasną wizją przyszłości i chcącego stabilizacji.. miałam kiedyś głębokie przekonanie, ze w mezczyznie bardziej liczy sie charakter a nie wygląd bo charakter mu zostanie a wygląd minie.. we wrzesniu poznalam faceta. od pierwszego wejrzenia..znielubilam go bardzo, po prostu mnie wkurzał. ale z czasem zaczelo sie to troszke zmieniac (nie ukrywam ze rowniez p...
    • Pamiętasz gdy byłeś młody? Lśniłeś jak słońce. Lśnij dalej szalony diamencie. Naraz w twych oczach jest coś, jak czarne dziury w niebie. Lśnij dalej szalony diamencie. Wpadłeś w krzyżowy ogień, dzieciństwa i gwiazdorstwa. Rozwiałeś w pył... Chodź tu celu dalekich śmiechów, chodź tu obcy, legendo, męczenniku, i lśnij! Dosięgłeś tajemnicy zbyt wcześnie. Wyłeś do księżyca. Lśnij dalej szalony diamencie. Zagrożony nocnymi cieniami, ukazany w świetle. Lśnij dalej szalony diamenc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się