-
Śpiewałyście kiedyś w chórze, takim prawdziwym? Amatorskim. Umówiłam się dziś na przesłuchanie i teraz mam wątpliwości, czy się nie wydurnię. Mam słuch i to w zasadzie na tyle, zero doświadczenia i wykształcenia muzycznego. No, byłam kiedyś w chórze, ale takim dziecięcym, w podstawówce, i to się moim zdaniem nie liczy.
Co trzeba umieć? Jak wygląda próba takiego chóru? Wpadłam na taki szalony pomysł w ramach wyrywania się ze szpon depresji i lęków :)
-
zobowiązałam się do zorganizowania siostrze pieknej okrągłej rocznicy ślubu.......tyle, że zaczyna mnie to przerastać. Ma to być coś extra, coś dla nich obojga - cena powiedzmy przyzwoita (bo to, ze tak powiem składkowy prezent od reszty rodziny i znajomych).
Weekend survivalowy mi chodzi po głowie, względnie coś innego z adrenalinką.
A może pójść w nastroje romantyczne.....podzielcie się proszę pomysłami :)
Z gory dzieki za sugestie.
-
Właśnie się zaczęli na Polsacie - najcudowniejsza komedia rodzinna wszech czasów.
-
...po szkole się spieszył na "Clipol" na 2-ce, oglądał "Luz", miał "Pamiętnik Szalonego Małolata" i jeździł na Odjazdy?
-
Pomyślałam sobie, że może czas zacząć spełniać marzenia - przede
wszystkim takie spychane gdzieś na koniec. Wiek już zdecydowanie nie
nastoletni, prawie czterdziestka i figura nie taka. Ale zaczęłam
pracować nad powrotem płaskiego brzucha. I chociaż dłuuuga droga
przede mną, to coraz częściej myślę o kolczyku w pępku. Zawsze
chciałam to zrobić, ale kiedyś nie było, potem ciąże i tak
odłożyłam.
Dla siebie, nie na pokaz. Bardzo to obciachowe?
PS. Następne marzenie do spełnienia, ...
-
dotychczas poparłyście i pobłogosławiłyście?
A z jakim macie lub może będziecie miały największy problem?
-
Witajcie
za parę dni mój mąż ma urodziny, chciałabym kupić coś oryginalnego, ale nie
wiem zupełnie co...Może podpowiecie coś fajnego aby czuł że go kocham. Nie
dobrze gdyby to było ubranie lub perfumy
Ratujcie
Lanza
-
Tak, tak, wiem, że to temat na ciążę i poród i że nie pilnuję porządku na forum, - ale tam na "ciąży" nie ma mam, tylko głównie ciężarówki, a mnie jest bardzo potrzebna rada kogos doświadczonego.
Wczoraj rano odstawiłam fenoterol ( połowa 36 tyg. ) i od wieczora strasznie twardnieje mi brzuszek, i do tego bardzo boli kręgosłup w części krzyżowej ( tak jak kiedy miałam okres ) i jeszcze rano kłuła mnie szyjka.
Kurczę, strasznie sie stresuję, przecież to jeszcze nie czas, jeszcze co najmniej 2 ...
-
co mozna zrobic szalonego? prosze o pomoc, coś śmiesznego
-
jezeli mieszkalyscie w akademiku oczywiscie.
szalony i wazny okres w zyciu czy raczej brak wygody i zle wspomienia?
jestem ciekawa waszych wspomnien
pola