Dodaj do ulubionych

Szybkie pytanie

05.04.13, 14:05
Mam szybkie pytanie. Czy ktoś z Was korzystał KIEDYKOLWIEK z JAKICHKOLWIEK darmowych konsultacji w klinice?
Obserwuj wątek
    • kavainca Re: Szybkie pytanie 05.04.13, 14:41
      My byliśmy w salve w łodzi
      Zaoszczędziliśmy kasę na pierwszej wizycie. Na drugą poszliśmy już z kompletem badań.
      • misskaffee Re: Szybkie pytanie 06.04.13, 21:15
        My korzystaliśmy. Jakieś pięć lat temu w Invikcie w Warszawie. Było ok.
        • aneta2233 Re: Szybkie pytanie 16.04.13, 19:39
          My korzystaliśmy jakieś 5 miesięcy temu w Invimedzie w Gdyni. Było ok
          • karolgd Re: Szybkie pytanie 19.04.13, 11:11
            CO to znaczy było ok? smile Było po prostu jak na płatnych? Czy może lekarz jakiś bardziej niechętny?

PS. aneta u jakiego lekarza w Gdyni byłaś?
            • kavainca Re: Szybkie pytanie 19.04.13, 11:12
              u Salve jak na płatnych
              • aneta2233 Re: Szybkie pytanie 25.04.13, 18:16
                Ok oznacza,że było tak, jak być powinno. Szczerze nie czuję różnicy między darmową wizytą, a taką za którą płacę. Myślę, że klinikom zależy na pacjentach i starają się jak mogą.
                • karolgd Re: Szybkie pytanie 30.04.13, 13:07
                  W idealnym świecie tak właśnie jest, ale przypadki innych instytucji czy firm pokazują, że to wciąż margines (gdy darmowa wizyta = płatnej, gdy jest taka opcja). No cóż, invimed się więc z tego wywiązał, inne kliniki z tego co zorientowałem się już na innych forach także. Miło, że chociaż te instytucje działają dobrze i nie robią w konia. Dzięki za odpowiedzi wink
                  • dagmara-k Re: Szybkie pytanie 02.05.13, 10:17
                    przeciez taka darmo konsultacja to jest reklama, to czemu mieliby robic po lebkach? tym bardziej powinni wiedziec, ze warto sie postarac. jedna wizyta darmo, a ile kolejnych w planie
                    • karolgd Re: Szybkie pytanie 10.05.13, 14:21
                      Witam po urlopie smile

Popatrz na przypadki z Grouponem - niby reklama, ale w psychice polaczków za darmo = na odwal. Bo przecież nie płacą. Niestety takie są realia, ale jak widać są kliniki, które pacjentów szanują i wywiązują się ze swego rodzaju zobowiązań. Bardzo mi się to podoba smile
                      • aneta2233 Re: Szybkie pytanie 13.05.13, 22:10
                        Za bardzo nie rozumiemi o czym tu dyskutujemy. Moim zdaniem jeśli idzie się do lekarza, bez różnicy czy na darmową wizytę czy płatną - powinno się wymagać profesjonalizmu. W przypadku klinik, o których pisaliśmy myślę, że to dla nich bardzo ważne, aby zrobić dobre wrażenie na potencjalnym pacjemncie - kliencie i nie marnują takich sytuacji.
                        • karolina1966 Re: Szybkie pytanie 19.05.13, 22:43
                          Za darmo czy nie - powinno być tak samo dobrze zrobione i cieszy, że kliniki działają uczciwie ;;--)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka