karolgd 05.04.13, 14:05 Mam szybkie pytanie. Czy ktoś z Was korzystał KIEDYKOLWIEK z JAKICHKOLWIEK darmowych konsultacji w klinice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kavainca Re: Szybkie pytanie 05.04.13, 14:41 My byliśmy w salve w łodzi Zaoszczędziliśmy kasę na pierwszej wizycie. Na drugą poszliśmy już z kompletem badań. Odpowiedz Link Zgłoś
misskaffee Re: Szybkie pytanie 06.04.13, 21:15 My korzystaliśmy. Jakieś pięć lat temu w Invikcie w Warszawie. Było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta2233 Re: Szybkie pytanie 16.04.13, 19:39 My korzystaliśmy jakieś 5 miesięcy temu w Invimedzie w Gdyni. Było ok Odpowiedz Link Zgłoś
karolgd Re: Szybkie pytanie 19.04.13, 11:11 CO to znaczy było ok? Było po prostu jak na płatnych? Czy może lekarz jakiś bardziej niechętny? PS. aneta u jakiego lekarza w Gdyni byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta2233 Re: Szybkie pytanie 25.04.13, 18:16 Ok oznacza,że było tak, jak być powinno. Szczerze nie czuję różnicy między darmową wizytą, a taką za którą płacę. Myślę, że klinikom zależy na pacjentach i starają się jak mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
karolgd Re: Szybkie pytanie 30.04.13, 13:07 W idealnym świecie tak właśnie jest, ale przypadki innych instytucji czy firm pokazują, że to wciąż margines (gdy darmowa wizyta = płatnej, gdy jest taka opcja). No cóż, invimed się więc z tego wywiązał, inne kliniki z tego co zorientowałem się już na innych forach także. Miło, że chociaż te instytucje działają dobrze i nie robią w konia. Dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: Szybkie pytanie 02.05.13, 10:17 przeciez taka darmo konsultacja to jest reklama, to czemu mieliby robic po lebkach? tym bardziej powinni wiedziec, ze warto sie postarac. jedna wizyta darmo, a ile kolejnych w planie Odpowiedz Link Zgłoś
karolgd Re: Szybkie pytanie 10.05.13, 14:21 Witam po urlopie Popatrz na przypadki z Grouponem - niby reklama, ale w psychice polaczków za darmo = na odwal. Bo przecież nie płacą. Niestety takie są realia, ale jak widać są kliniki, które pacjentów szanują i wywiązują się ze swego rodzaju zobowiązań. Bardzo mi się to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
aneta2233 Re: Szybkie pytanie 13.05.13, 22:10 Za bardzo nie rozumiemi o czym tu dyskutujemy. Moim zdaniem jeśli idzie się do lekarza, bez różnicy czy na darmową wizytę czy płatną - powinno się wymagać profesjonalizmu. W przypadku klinik, o których pisaliśmy myślę, że to dla nich bardzo ważne, aby zrobić dobre wrażenie na potencjalnym pacjemncie - kliencie i nie marnują takich sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1966 Re: Szybkie pytanie 19.05.13, 22:43 Za darmo czy nie - powinno być tak samo dobrze zrobione i cieszy, że kliniki działają uczciwie ;;--) Odpowiedz Link Zgłoś