tanie

(10 wyników)
  • Witam! Wybieram się niebawem do Krakowa - chciałbym zapytać które z atrakcji (głównie turystycznych) są bezpłatne, lub stosunkowo tanie? Chodzi mi głównie o jakieś wstępy na Wawel, kopiec itp. Pozdrawiam
  • 1 sierpnia potrzebuje juz byc o 9 na plw. helskim. jestem z krakowa. jak kazdy czlowiek myslacy pierwsze co robie to pkp.pl i wpisuje trase krakow - gdynia. szok... wyskakuja tylko oferty IC / EX za 100-200 zl a tyle trabili o jakichs pociagach "neptun", biletach weekendowych, czy podrozniczych... w chwili obecnej weekend nad morzem (musze wrocic w niedz. wieczorem) ma mnie kosztowac 120 + 120 powrot ? to ja dziekuje... jak zbiora sie min. 3 os. to obliczylem, ze bard...
  • Tak przeglądam cennik niektórych kwater i zatanawiam się czy wlasciciele nie wynajmuja ich CHARYTATYWNIE. Np 35 zl, pomidory ,ogorek koszt 10 zł kilogram. A tu za 35 zl jest prąd ,woda, pranie sprzątanie koncowe . To smieszne pieniadze. Dlaczego kwaterodawcy nie podwyzszaja cen , jak cale spoleczenstwo krzyczy o podwyzki , pielegniarki, górnicy itp... Wynajem kwater na lato przy obecnym kursie powinno byc duzo drozze. Co mysla o tym wynajmujacy, bo ci co chca wynajmowac to by chciel...
  • Żeby można było widzieć dres.
  • wybieram sie w sierpniu na okolo 3/4 dni do Zakopanego. Czy ktos moZe mi polecic jakies mile miejsce w ktorym mozna sie zatrzymac, niedrogie i blisko centrum.
  • Chciałabym pojechac na 3-4 dni do Wrocławia...Jako ze nie jestem zorientowana ani w cenach ani w ewentulanym miesjcu noclegu ,prosiałabym jezeli ktos wie...gdzie mozna tanio przenocowac we Wrocławiu?
  • ponoc ukazaly sie nowe informacje na temat tanich lotow (99 PLN) do stolic europejskich z Krakowa czy Katowic. Wiecie moze cos wiecej na ten temat ?
  • Jesli znacie jakies ciekawe miejsce, w miare tanie locum - prosze o pomoc! :)))
  • Wybieram sie do Krakowa i myśle o podjechaniu do Wieliczki,ale... bilety sa STRASZNIE drogie -46 zł od osoby!! Masakra. No i mam w zwiazku z tym pytanie - czy WARTO? Czy to zapiera dech w piersi czy ot, po prostu jest fajnie. Nie bardzo mnie stać by wydac tyle pieniedzy (jade w kikla osób) by tylko stwierdzic - widzialam,zaliczylam, było ok...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się