Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      tanie

tanie

(17 wyników)
    • Szukam taniego (do 25 euro) noclegu dla 2 osób 10-19 września, czy możecie polecić sprawdzone tanie miejsca, w których byliście? Dziękuję i pozdrawiam :)
    • Czy to prawda że w Andorze są tanie ciuchy?
    • Witam, mam takie pytanie, znacie jakieś tanie rejony Hiszpanii na wakacje? Bardzo chciałabym tam pojechać, a nie stać mnie na te najdroższe miejsca w Hiszpanii. Z góry dzięki za odpowiedzi :)
    • Podczas ostatniego pobytu w Barcelonie trafiliśmy na super restauracyjkę(bar samoobsługowy?) o nazwie LACTUCA-duży ,zielony szyld. Bylismy tam dwukrotnie na obiedzie.Płacisz 9,95 eu w dni powszednie i 11,95 w weekendy i jesz i pijesz do woli.Co najważniejsze jedzenie jest naprawdę dobre , lokal schludny i czysty,obsługa super. Lactuca znajduje się 30 metrów od stacji metra Sagrada Familia (północno-zachodnia strona Sagrady ),siedząc w środku przy oknie widać kościół! Po p...
    • szukam tanich noclegów w marcu.
    • jestesmy studentami. szukamy bardzo taniego noclegu (ale zeby byl adres aktualny)w okolicy wybrzeza, czyli barcelona, lloret a moze nawet "idac" dalej na poludnie. ceny powyzej 450-500E / miesiac nas nie interesuja :) zamierzamy na miejscu szukac pracy w gastronomii (restauracje, bary)
    • czy znacie moze jakies fajne tanie miejsce na costa brava adekwatne do kieszeni studenta? ja mam plan jechac do lloret ale wole bardziej spokojne miejsca? pomozcie? pozdrawiam
    • pytanie jak wyżej. kto latał niech napisze, czy mozna do swojego bagazu podrecznego zabrac butelke wody cos slodkiego kanapki? etc? Z gory wielkie dzieki
    • Końcem października wybieram sie ze znajomymi na pre dni do Barcelony. Plan "dzienny" jest mnie więcej ustalony, natomiast nie bardzo mamy namiary ma miejsca warte odwiedzenia szczególnie wieczorem. Czy możecie polecić jakieś miłe knajpki, w których będzie można , napić się jakiegoś przyjemnego trunku, potańczyć (nie koniecznie do rytmów Gagi...). Noclegi mamy na Ramblas. Dzięki!
    • Planuje we wrzesniu podroz objazdową po Hiszpoani. Czy mam szukac tanich noclegów ?? Na razie sprawdzałam ceny na campingach: bungalow na jedna noc to wydatek ok 50 Euro! Czy znajde cos tanszego ?? Gdzie szukac? dziękuje toja
    • Przeryłam całe forum wzdłuż i wszerz i znalazłam podstawowe informacje na temat cen żywności, ale mam jeszcze pytanie do Was. Ja osobiście mogę przeżyć dwa tygodnie na owocach, jogurtach i bułkach, ale jadę z mężczyzną, który w pewnym momencie może zażądać "prawdziwego jedzenia":))) I dlateog chciałam zpaytać, jak wygląda sprawa z jedzeniem "na mieście", chodzi mi tutaj o jakieś buski z lokalnym żarciem , tanie restauracje itp. To ma być wyjazd niskobudżetowy, Katalonia-Walencja, z regu...
    • Witam serdecznie, szukam namiarów na tanie noclegi w Valencii i Madrycie, będę wdzięczna za jakiekolwiek info;) mój mail: dagny.juel@gmail.com
    • Planuje podroz do Madrytu samolotem. Chce w Madrycie wynajac samochod zeby moc zwiedzic kilka ciekawych miejsc niezby daleko od Madrytu polozonych. Czy ktos wie, jak dokonuje sie takiej rezerwacji? Czy moge to zrobic bedac w Polsce, czy moze moge doleciec do Madrytu i tam na miejscu zaczac szukac (wole jednak lecac tam miec pewnosc, ze bede miala ten samochod napewno). Czy ktos wie jak to zorganizowac?
    • Z ktorym biurem podrozy najlepiej wyjechac do hiszpanii na wypoczynek/moze byc to podroz autokarem lub samolotem/?Interesuja mnie w miare tanie pobyty do 1600zl /os.
    • Czy ktos zna tanie miejsca noclegowe w Sevilli?
    • Ludzie, doradzcie jak zdobyc tanie bilety lotnicze do Barcy lub Sewilli?
    • Z góry przepraszam za moją niewiedzę.... może pytam o rzeczy oczywiste.... Prosze mi powiedzieć czym różni się lot czarterowy od zwykłego? Czy to są tańsze bilety? Gdzie mogę dowiedzieć się o lotach czarterowych? Chcę jak najtaniej dolecieć na Gran Canarię. Pozdrawiam i z góry dziękuje za wyjaśnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się