Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      tanie

tanie

(10 wyników)
    • Czy ktoś może mi polecić tanie buro z Niemiec z dojazdem własnym do Bułgarii, takie co ma dobre promocje. Z góry dziękuję.
    • ktoś wie gdzie tanio mozna spac w rejonie Burgas? moze byc pole namiotowe z prysznicem z ciepla woda.albo jakas sala gdzie sie rozlorzy karimaty. ogolnie wystarczy cieply prysznic i dach nad glowa byleby bylo jak najtaniej. znacie jakies namiary na tanie kwatery? ogolnie interesuje mnie cale wybrzeze Bulgari i Rumuni rownierz.
    • 00359 887 77 58 20 Neseber, Kableszkowo k/Aheloy
    • Szukam taniej kwatery w Bułgarii na przyszły rok. Będzie nas 2 osoby dorosłe i 3 dzieci, przy czym dwoje to juz nastolatki. Ma ktoś coś fajnego na oku?
    • Za miesiąc jedziemy do SB no i proszę bywaczy tamtejszych plaż o poradę gdzie warto jeść żeby zjeść dobrze a nie przepłacić - namiary na knajpki, w jakich sklepach kupować artykuły spożywcze (jedziemy z małymi dziećmi, więc śniadania będziemy na pewno robić sami). Może macie jakieś linki do stron na temat SB - jakiś plan miejscowości lub cokolwiek....
    • Mam dobrą nowinę:) Od czerwca będą latały tanie linie do Bułgarii,nareszcie;) Znalazłam ofertę 605zł w obie strony:)
    • Witam :) czy był ktoś kiedyś w miejscowość St.Konstantyn? planuje jechać tam we wrześniu do hotelu St.Peter z biurem Spotr-Tourist Orient z Krakowa może ktoś się podzielić doświadczeniami związanymi z pobytem lub...z tym biurem ??
    • Hej, Jadę po raz pierwszy do Bułgarii, nie znam tego kraju, jego zwyczajów i kultury. Chciałabym sie dowiedzieć co warto sobie przywieźć jako pamiątki, rzeczy użyteczne, bądź inne "skarby" :) dziekuje i pozdrawiam
    • w 2005 roku był tylko w kilku hotelach, i dla osób z zewnątrz stosunkowo drogi nawet na polskie warunki. W Burgas był znacznie tańszy.
    • Ile kosztują w Bułgarii papierosy? Chodzi mi glównie o LM badz Malboro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się