tanie

(28 wyników)
  • Witam kupiłam zestaw garnków niemieckiej firmy Elo Rubin (produkowane w Niemczech - kod kreskowy zaczynający się od cyfry 4, dodatkowe napisy z nazwą firmy) i po zagotowaniu wody i ugotowaniu pierogów pojawiły się białe plamki, a w drugim garnku po zagotowaniu wody i ugotowaniu ziemniaków białe kropki i brązowe plamy - sól wsypywana na wrzącą wodę w obu wypadkach. Nawet nie chcę testować kolejnych by mnie nie trafiło;-) Sprzedawca zgodził się na oddanie pieniążków i teraz mam pytanie do W...
  • widze że też w ofertach sklepów jest w podobnej cenie max 150zł, kusi mnie ta oferta bo nie potrzebuję bajerów typu robienie caffe latte itp. tylko zwykłe espresso. Co sądzisie o tym ekspresie?? www.allegro.pl/item506049689_markowy_cisnieniowy_ekspres_do_kawy_severin_5953.html
  • Witam. Właśnie przeszedłem z forum budowa i remont ponieważ niedługo wprowadzam się do nowego domu. W związku z meblowaniem kuchni potrzebujemy pełen zestaw sprzętu AGD pod zabudowę. Napewno temat już nieraz się przewijał ale jakoś nie mogłem wpaść. Prosze o namiary na hurtownie / sklepy w Warszawie i okolicach oferujące ten sprzęt w rozsądnych piebiążkach. Pozdrawiam
  • Witam, w ramach szukania oszczędności zastanawiam się co wychodzi taniej - gotowac wodę na herbatę w czajniku na gazie, czy nadal używać dzbanka elektrycznego?
  • Proszę powiedzcie czy ten najtańszy proszek do prania z Lidla jest wart kupienia.Cena podejrzanie niska.A z drugiej strony przecież tabletki do zmywarek też kosztują grosze,a są dobre.
  • Od przyszłego miesiąca wynajmuję kawalerkę 30m2, niestety nie ma tam pralki i muszę coś zakupić, co polecacie ? Budżet tak do 800 zł max, więc nie jest to dużo
  • Jak w temacie. Nie więcej niż 3 stówki wydam. Co polecicie?
  • Jak macie rozwiązane sortowanie odpadów w kuchni? Znalazłem coś takiego www.mizar.pl/Franke/15950 ale cena mnie zabiła. Ma ktoś pomysł na jakieś tańsze i fajne rozwiązanie? Dzięki!
  • Witam! Przede mna zakup plyty grzewczej. Dawno odpuscilam sobie plyty indukcyjne ze wzgledu na cene od4tys. Ale teraz znow wrocilam do tematu i zwrocilam uwage na takie plyty jak:Gorenje EIT695C, Teka GKST60I4 czy Fagor 5IFT-4S. Wszystkie kosztuja ponizej 3tys zl. I stad moje pytanie - czy te plyty sa rowniez godne uwagi, czy jednak skupic sie na zwyklej plycie ceramicznej? Co Panstwo sadza?
  • jakiego producenta kupić lodówkę? - takie pytanie pada na wielu forach, ale opinie dotyczące jakości często są sprzeczne i niejednokrotnie wydawane po bardzo krótkim okresie ich użytkowania.Wiadomo - ma być możliwie tania (jakość/cena), energooszczędna,cicha,wnętrze dobrze rozplanowane,może być "no frost" lub coś podobnego, pytanie:czy z "wypasioną" elektroniką. No właśnie - jaką lodówkę wolnostojącą z dolnym zamrażalnikiem (wys. 170-180 cm)polecacie?
  • Proszę o wytłumaczenie wsiowemu chłopu. Zamówiłem pierwszą swoją zmywarkę jak w temacie, w miarę tania bo na kasie nie śpię, lecz markową. Doczytałem się w pozycji funkcje, że 3w1 brak. Czy to oznacza,że nie będę mógł wrzucić tabletki, włączyć program i cześć? Czy będę musiał wrzucać oddzielnie nabłyszczacze i te inne sprawy? Proszęo wypowiedzi,z góry dzięki, a może jeszcze wycofać się z zakupu, zapłaciłem z transportem 1300 zeta.
  • Witam! Odwiedziłam ostatnio stronę Rossi.pl w poszukiwaniu garnków Fissler. Widziałam kilka serii, które naprawdę wpadły mi w oko, ale nie są zbyt tanie. www.rossi.pl/garnki.rossi Czy uważacie, ze warto przeznaczyć na te garnki tyle pieniędzy? Proszę o wypowiedzi kogoś, kto używał i naprawde może coś powiedzieć na ten temat... Z góry dziękuje!
  • Czy warto kupić ekspres Saeco Xsmall Plus? Jest dosyć tani, a ja nie jestem takim miłośnikiem kawy, żeby za ekspres dużo zapłacic ;-)
  • Jesli ktos z was mial gaz a teraz kuhenke elektr.Ewentualnie odwrotnie to czy widzicie roznice?A jesli -to jaka?Ja osobiscie uwazam,ze gaz jest o wiele leprzy i tanszy.
  • Czy ktoś wie, gdzie można kupić mikser Artisan KitchenAid w Berlinie? Słyszałam, że w Niemczech jest taniej niż u naszego jedynego dystrybutora.
  • Witam, mam ochotę na artisan i mam możliwość kupić go w stanach czyli duuużo taniej. czy ktoś wie czy można go dostosować do polskiego prądu??
  • Czy ktos uzywał garnkow firmy bohmann?warto je kupic?chodzi mi o te z potrojnym dnem akutermicznym.zastanawiam sie jeszcze nad garnkami Maibach i Tefal Edition ale te ostatnie sa juz troche drozsze.Prosze o rade. Pozdrawiam
  • Proszę o radę. Nie wiem czym się różni blender od miksera. Ma na zdjęciach jakąś inną przystawkę, ale czy jest jakaś specjalizacja? Dalczego moja dziewczyna (światnie gotuje) chce akurat blender ? I w końcu jaki jest najlepszy? Czym się różnią? Jakie sklepy internetowe możecie polecić do zakupu takiego przedmiotu? Nie jestem bywalcem akurat tego forum, więc proszę o radę i wyrozumiałaość :)
  • Właśnie przymierzamy sie do kupna sprzędu do kuchni dlatego proszę wszystkich forumowiczów o opinie na temat piekarnika + płyty gazowej z Aristona, pralki Electroluxa, lodówki Gorenje i zmywarki Amica. Dodam, że akurat te wymienione rzeczy są jednymi z najtańszych, dlatego je wybralismy. Pozdrawiam iwona
  • pytanie jak wyzej jakie macie kuchnenki? musze kupic na dniach bo chce zamowic meble do kuchni. ktora wyglada lepiej i jaka jest roznica w cenach? wstepnie wybralam taki model www.hoopla.pl/Mastercook%2cKuchnia-Mastercook-KC-7287-X-Future-Elektryczna,prod,7957.html jeszcze nie wiem czy wejdzie w ciag kuchenny trzeba wymierzyc.. ma ktos Mastercooka z ceramiczna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się