Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      tanie

tanie

(5 wyników)
    • Pytanie jak w temacie. Nie mam zamiaru sie puszczyc w restauracjach dla Anglikow, bo nawet mnie na nie stac nie bedzie :) Lubie male, lokalne knajpki. Polecacie cos? Wazna jest dla mnie cena, mozliwosc przyjscia z dziewczyna, a takze (b. wazne) to, czy nie dostaniemy po jedzonku zemsty faraona :) Czy oplaca sie jezdzic (i gdzie?) pociagiem? Jedziemy na tydzien, czas ograniczony wiec mamy... Jak wyglada sprawa czytsosci plazy publicznej? (przy hotelu Nour Justitia). Pozdrawiam i dz...
    • wybieram sie z paczka przyjaciol na wakacje (łacznie 4 osoby). posiadamy dosc skromne fundusze, nie zalezy nam na luksusach w hotelu- wystarczy żeby było w miare czysto. do plazy moze byc kilometr, jedzonko sniadania-obiadokolacje. Moze znacie takie hotele? albo biura podrozy, ktore maja w swojej ofercie takie miejsca? serdecznie prosimy o pomoc!
    • Chcemy lecieć do Tunezji w kilka osób i szukamy taniej wyciwczki we wrześniu lub październiku z Warszawy.Proszę o jakieś namiary.
    • zastanawiamy sie czy nie wypozyczyc auta i nie zwiedzac na wlasna reke bo jedziemy z 3 letnim dzieckiem i fakultatywne nie wchodzą w gre.Jak to wygląda cenowo a jak z bezpieczenstwem? Dodam ze mieszkac bedziemy w Port el Kantanoui i souse i monastyr trzeba zobaczyc:) dzieki
    • jestem ciekawa, czekam na dobrą oferte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się