Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      tanie

tanie

(36 wyników)
    • czy ktoś zna tanie kwatery we włoszech , najlepiej domek
    • tanie campingi mile fkk tak samo jak i plaże Co polecacie do zwiedzania Czas hmm na to nie patrzymy dojazd własnym samochodem Mamy zamiar wybrać za rok z żoną dziękuję za wszelkie informacje
    • hej, czy ktos zna jakies sprawdzone namiary w rzymie (nie poza rzymem)gdzie mozna tanio sie przespać? ale nie chodzi mi o wieloosobowe noclegownie, tylko jakies heteliki albo hostele albo cos innego w tym stylu gdzie mozna wynając pokoj 2-osobowy? jak patrzyłam w necie na ceny to włos sie jeży!!! wielkie dzięki za wszelkie wskazówki :D
    • Planuje w czerwcu wycieczke objazdowa po Wloszech i zamierzam zatrzymac sie dwa dni w Rzymie, moze komus z Was udalo sie kiedys wyszukac tam tani nocleg dla dwoch osob w okolicach roma termini lub watykanu?
    • poszukuje namiarow na tanie spanie w rzymie pozdrowionka
    • bardzo proszę o jakies namiary, moga byc tanie hotele, B&B, lub campingi... dzieki
    • W tym roku po raz pierwszy wybieram się do Włoch, okolice Massarosy. W Pascalu czytałem, że wstęp na plaże w Viareggio kosztu nawet 20 Euro. Może ktoś wie gdzie pomiędzy Livorno a Viareggio można znaleźć przyzwoite i tanie plaże? Za info z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam Jacek
    • Proszę o wskazówki gdzie można tanio spać w Rzymie (w miarę blisko centrum).
    • może ktoś wie jak najtaniej dzwonić z Włoch do Polski - bardzo proszę o szczegóły
    • jeszcze w marcu, mozliwe do znalezienia, ile e za noc to rozsadna i tania cena, nie musi byc wygod, raczej cetrum, schronisko, hostel
    • Mam do Was malutka prosbe, moze ktos juz lecial tanimi liniami do tego miasta?? moze posiadacie adressy www?? bede bardzo wdzieczny za informacje. Bo jakos sam nie moge sobie poradzic, a jak juz znajde to wcale nie jest tak tanio:( BTW jesli juz o Rzymie to moze polecicie jakies hoteliki lub miejsca do spania, ktore beda w miare tanie. Z gory dziekuje. Maly
    • Czy ktoś zna dobre i tanie miejsca w Toskanii? My byliśmy w Quercianelli niedaleko Livorno - samochodem można stamtąd dotrzec do różnych atrakcyjnych miejsc, bez samochodu gorzej. Na miejscu plaża kamienista, ale noclegi polecamm- tanio i przyjemnie. kontakt: www.wakacje.funfle.pl Może znacie więcej takich miejsc? Np. w zasięgu publicznej komunikacji.
    • ... mamy ochote zrobic krotki wypad - hotele sa dosc drogie,czy jest mozliwosc na miejscu taniego zakwaterowania jak np.w Zakopanem(pensjonaty,kwatery prywatne)?
    • Czy ktoś z Was był i z czystym sumieniem może nam polecić jakiś hostel/pensjonat/camping gdzie za 2- osobowy pokój w maju nie zapłacimy wiecej niż 50 EU?
    • Chcialabym sie wybrac do wloch na jakies fajne zakupy,oczywiscie po jakis Normalnych cenach.Moze ktos potrafi mi pomoc w jakie miejsc warto sie wybrac....jesli bede jechala to z mila checia zabiore kogos ;)))
    • Prosiłbym o adresy, telefony lub jakiekolwiek inne informacji na temat możliwości kilkudniowych noclegów w przystępnej cenie w wyżej wymienionych miejscowościach. Będę wdzięczny za każdą pomoc
    • witam serdecznie, przepraszam za wywołanie do tablicy:) widzę,że jesteście świetne zorientowane, mam wielką prośbę o podzielenie się namiarami na sympatyczne i niedrogie noclegi nad gardą + mediolan - wybieram się na majowy weekend, pozdrawiam
    • a moze znacie jakies linki do str z noclegami w wenecji?
    • Witam, w lutym wybieramy sie samochodem do Wenecji. Czy mozecie polecic jakies niedrogie, sprawdzone hotele???? Z góry dziękuję
    • Poproszę wytrawnych znawców tematu o wskazanie mi jakiegoś taniego (darmowego?) parkingu oraz miejsc, gdzie można tanio i smacznie zjeść włoskie dania: - we Wenecji i okolicach (słyszałem, że w Chioggi można podjeść owoców morza) - Padwie, - Bolonii, - Weronie, - innych wartych zwiedzenia miastach (miejscach) w tej okolicy. Z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się