Forum Turystyka Europa Skandynawia
ZMIEŃ
      tanie

tanie

(6 wyników)
    • na pewno nie raz mysleliscie, aby wybrac sie na Polnoc Europy. Wyjazd z rodzina wlasnym samochodem mozee okazac sie nie lada atrakcja. Robiac wstepne poszukiwania tras promowych do Skandynawii, znalazlam polaczenia z Rostock, Sassnitz, Hirtshals, Swinoujscia i Gdyni na . czy ma ktos doswiadczenie na tych trasach????
    • Hej! Chyba uda mi się Was dziś zaskoczyć. W dodatku pozytywnie. Tanie Węgierskie linie lotnicze (niestety srednio punktualne) Wizzair www.wizzair.com uruchamiają polaczenie lotnicze Malme-Warszawa. W tej chwili mają promocje i kosztuje to niby 49 PLN ale taki realny koszt przelotu w obie strony w Pazdzierniku wyniesie 455 PLN. Pozdrawiam Michal
    • jak w temacie.
    • Wybieram się samochodem w pierwszym tygodniu pazdziernika do Malmo.Gdyby ktoś mógł mi pomóc podając informacje o tanich noclegach byłbym wdzięczny. Jakieś sugestie i wskazówki mile widziane.
    • Czesc Czy ktos zna jakies tanie linie lotnicze latajace do sztokholmu z czech, niemiec albo fracji? Wiem, ze wizzair zaczyna latac w lipcu a to dla mnie troche za pozno. Pozdrawiam, Maciek
    • czy w Szwecji sa karty typu telepin,tele2,telegrosik na tanie rozmowy do Polski.Jesli sa to jak sie nazywaja.Prosze o info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się