Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      tanie

tanie

(6 wyników)
    • Hej, witam wszystkich narciarzy! Czy wszyscy poszaleli z tymi cenami wyjazdów narciarskich? Udało Wam się znaleźć coś do 2000 ze skipassem? Czy jednak okaże się, że narciarstwo to rzeczywiście drogi sport :)
    • Organizujemy w gronie znajomych wyjazd w dniach 25.03. - 01.04.2006 do wloskiej stacji narciarskiej Marilleva - Folgarida - Madonna di Campiglio. Mieszkamy na wysokosci 1400m w hotelu bezposrednio przy trasie narciarskiej. Apartamenty 5osobowe z kuchnia i lazienka w kazdym. Poszukujemy chetnych do uzupelnienia autobusu, ktorym jedziemy. Koszty calej imprezy to 180 euro za 7 dni hotelu i 6 dni skipassu (Dolomiti - Super Ski ok 300 km tras zjazdowych wlacznie z lodowcem) oraz 250 zl za do...
    • Witam ponownie,poszukuję chętnych na dwutygodniowe wyjazdy na narty w Alpy Zamierzam corocznie kupować karnety sezonowe na duże ośrodki i potem korzystać ile razy się da(mój dotychczasowy rekord 3x 2tygodnie,nie jest wyśrubowany i mam zamiar,go pobić).Interesują mnie wyłącznie DWA TYGODNIE.Niestety tylko kilku moich znajomych jest zainteresowanych dłuższymi wyjazdami(na tydzień za to b.dużo). Także na forach nie widziałem takich propozycji( wszyscy na tydzień). W tym roku Zillertal(kar...
    • Mam zasadniczy problem, chcę kupić narty, używac je będę powiedzmy raz w roku na kilka dni w okresie ferii + kilka wyjazdów weekandowych może 2-3 razy, to wszystko ! I teraz problem- kupować tanie w hipermarkecie typu no name czy nowe "firmówki" za ok. 1000 zł . Używki chyba raczej odpadają. Biorąc pod uwagę jednak, że przez prawie cały rok leżą nie uzywane waham się nad zamrożeniem gotówki. Bądź co bądź tysiaczek to spory wydatek, jednakże z drugiej strony byłby to zakup na wiele l...
    • Jak w temacie, obniżki się już zaczęły i czas ruszyć kupić swoje pierwsze nartki. pzdr Grzegorz
    • Mam zamiar kupić pierwsze narty taliowane. Do tej pory jeździłem na stareńkich Fischerach RC4 (i było mi z tym dobrze). Możecie polecić jakieś rozsądne deski? (Mam 176 cm wzrostu i 95 kg wagi)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się