Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      tanie

tanie

(8 wyników)
    • Czy ktos z was zna tanie hotele w stambule? w jakiej cenie moga byc? i czy to prawda, ze w stambule jako takiej komunikacji miejskiej nie ma, tylko ludzie rozbijaja sie taksowkami? tzn. jezdza taksowkami. ;)
    • cześć wszystkim ! We wrześniu czeka mnie klika wypadów do Istambułu, ale niestety nie w celach wycieczkowych tylko biznesowych. Ponieważ nie wiem, czy te podróże będą owocne (to dopiero rozmowy) to chciałabym jak najtaniej załatwić tę sprawę.. Czy znacie może JAK NAJTAŃSZE połączenia lotnicze z Istambułem ? Ktoś juz tak kombinował ? będę wdzięczna za pomoc pozdrawiam
    • Witam Czy może mi ktoś napisać z jakiego kraju można polecieć bezpośrednio do Antalyi i co najważniejsze w TANICH cenach? Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam
    • Dla tych, którzy będa spędzać urlop w Marmaris, polecam aby wycieczki fakultatywne wykupić w miejscowym biurze: 1)są o wiele tańsze niż w polskim; 2)organizacyjnie na wysokim poziomie. Bez obaw moge polecić DONATELLA TRAVEL - mają atrakcyjne ceny - jest taniej niż w polskim czy innym miejscowym. W DONATELLA TRAVEL pomoże Wam Esen, który mówi po polsku i również ma dostępne reklamy, opis w języku polskim. Może się też potargować. Biuro znajduję się przy ulicy prowadzącej na baz...
    • Ceny w Turcji- jakie sa??? Piszcie
    • Cześć!Co warto przywieźć z Turcji(no oprocz dywanów):)?
    • dzięki za odp.
    • WITAJCIE, CZY ZNACIE MOŻE TANIE POŁĄCZENIA LOTNICZE DO TURCJI?? WIEM,ZE CENY MNIEJ WIECEJ SKUPIAJA SIE NA 1500 ZŁ,ALE Z DRUGIEJ STRONY TO DUZO!! CHCE JECHAC NA WAKACJE NA WLASNA REKE,NIE Z BIURA,CHCE POBYC DLUZEJ,ZWIEDZIC WIECEJ I ZACZYNAM JUZ SZUKAC MOZLIWOSCI DOJAZDU,WIEC MOZE KTOS LECIAL SAM I WIE COS NA TEN TEMAT!! POZDRAWIAM :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się