Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      tanie

tanie

(23 wyniki)
    • Sposób na tanie wakacje w Egipcie. Kupujecie: Przewodnik Lonely Planet Egypt ca 50 pln. Bilet na charter np. Sharm el Sheikh ok. 800 pln w obie strony Z SSH przejeżdżacie autobusem do Dahab 5 pln Wynajmujecie pokój w tanim campie od 7pln/dzień Posiłki w tanich, (ale dobrych) knajpach 5-10 pln za obiad. Śniadania - knajpka lub zakupy w supermarkecie. Po np. dwóch tygodniach wracacie do kraju opaleni, wypoczęci, zrelaksowani i jeszcze macie dużo pieniążków zaoszczędzonych.. Miłe...
    • Pomóżcie!!!W styczniu zamierzam po raz pierwszy leciec do Egiptu na własną ręke. Do tej pory korzystałam w tym celu z ofert różnych biur podrózy.Teraz zamierzam mieszkać u przyjaciół, w związku z czym hotel jest mi zbędny.Zawsze myślałam, że podróże na własna ręke sa tańsze niż te organizowane przez biura podróży.Ostatnio sprawdziłam ceny lotów do Egiptu i jestem przerazona, nie moge znalezc wylotów do Egiptu tzw. tanimi liniami.Może ktos z Was wie na ten temat coś więcej niż ja ...
    • czy wiecie jakie są "aktualne ceny" kart sim np Vodaphone w Hurgadzie? bede niedługo a potrzebuję cos takiego kupic. pozdrawiam..
    • moga byc z Polski, Niemiec, Londynu, Paryza. Jesli macie jakies stronki, napiszcie. Dzieki
    • Pomozcie gdzie moge kupic tanie bilety do hurghaday, musze wyleciec jak najszybciej:)
    • Może to dziwne pytanie,ale może ktoś mi doradzi.Otóż bardzo lubimy podróżowac,robimy to zawsze bardzo często i spontanicznie i zastanawiam się czy jest jakąś stronka gdzie są np.jakieś super tanie lasty,mega okazje/podkreślę,że nie zależy nam na luksusach,a zwiedzaniu i wakacjach/.Poprostu nie chce mi sie siedziec przed komputerem i wyszukiwac godzinami ofert /tanich lastów/.czy jest jakaś 1 stronka z najlepszymi ofertami?dziękuję z góry za pomoc
    • Czy ktos moze polecic tanie i przy okazji dobre (wiem ze to raczej dwie inne rzeczy ale moze :) fakultety w Sharm? Bede wdzieczny za jakies informacje. Pozdrawiam
    • witam, tylko ta kwote 1300zl/os.moge przeznaczyc na wakacje.Czy znacie jakies biuro,ktore oferuje tanie wczasy w Egipcie? Poza tym zauwazylam,ze w cene nie jest wliczana oplata lotniskowa,czy mozecie napisac jaki to jest koszt? Nigdy jeszcze nie lecialam samolotem.Dzieki.
    • Witajcie, W zeszłym roku miałam okazje byćw Egipcie z TUI, było genialniemale cena naparawdę była wysoka za tydzień od jednej osoby płaciłam ok 3 tys zl. Chcialabym teraz wybrac sie na tydzien lub dluzejz jakims tanszym biurem podrozy, ale sprawdzonym. Moze polecicie mi jakies. dziekuje bardzo i pozdrawiam
    • w okolicach holtelu Alibaba poprosze na maila-extaaasy@o2.pl
    • Polećcie fajne knajpki w tych miejscowościach.
    • czy ktoś szukał taniego noclegu w Hurghadzie albo w Sharm? Mam na myśli coś do 5$. pozdrawiam Ola
    • WITAM, JESTEM I MIESZKAM W HURGHADZIE, PRAGNE POMOC POLAKOM, A WIEC OSTRZEGAM I OFERUJE SWOJA POMOC W WYCIECZKACH DO KAIRU/LUXORU/SAFARI/GIFTUN ITD... JUZ KILKANASCIE LUDZI SKORZYSTALO I NIKT NIE ZALUJE, ZALATWIAM POLSKIEGO PZREWODNIKA, A WIEC JESLI NIE CHCECIE PRZEPLACAC, SKONTAKTUJCIE SIE ZE MNA: 0103745885 W HURGHADZIE PRZYKLADOWO oferuje : KAIR+LUXOR+SAFARI ZA 65 $ POLSCY REZYDENCI WOLAJA OK 55 $ ZA SAM KAIR, TYLE SAMO ZA LUXOR I 25 $ ZA SAFARI.... WSZYSTKO DOPNE NA OSTATNI GU...
    • Czy ktos byl z Was na wycieczce z Ali Baba? Jak bylo?
    • Witam! Wybieram się za dwa tygodnie do Sharm, więc czas goni. Dużo się pisze na grupie o wycieczkach fakultatywnych u Soni w Hurgadzie. Czy w Sharm też jest taka zaufana osoba/firma, z którą można się wybrać na jakieś zwiedzanie, safari, nurkowanie? Oczywiście z konkurencyjnymi cenami (cenami do wytargowania), bo zrozumiałam, że te u rezydentów są o wiele wyższe. Z góry dziękują za rady. Agata
    • mam pytanie do osób które były w supermarkecie METRO w Sharm el S. czy można w nim kupić tylko artykuły spożywcze czy są też artykuły przemysłowe i pamiątki typu papirusy,figurki itp pozdrawiam
    • W sierpniu lecimy do SSH. Chcemy wybrać sie na snorkowanie... i teraz mamy dylemat. Czy lepiej popłynac na Tiran czy do Ras Mohammed?? Co byście bardziej polecili?? Czy tak znacznie się od siebie różnią?? A jeśli tak to czym??
    • Witam, jestem fanką owoców. Na co mogę liczyć w Egipcie na przełomie grudnia i stycznia? Marzą mi się mango, granaty, daktyle i inne takie... A może nawet banany prosto z palmy ;) Pozdrowienia, Dagmara
    • Ceny??(8)

Czy osoby ktore juz byly w tym roku w Egipcie podzielic sie z dopiero jadacym informacjami dotyczacymi cen. Chyba wszystkich interesuje np. ile kosztuja napoje, kartki pocztowe, jaki znaczek trzeba kupic do Polski itp. Z gory dziekuje :))
    • Proszę napiszcie mi w jaki sposób dostajecie się do Egiptu. Wiem że samolotem bo inaczej to ciężko i długo ale chodzi mi o to żeby jak najtaniej (i w miarę bezpiecznie) dostać się do Kairu z Polski - ideałem byłby Kraków, Katowice bądź Rzeszów. Szukacie wolnych miejsc w czarterach czy jak? Dzięki i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się