Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      tanie

tanie

(11 wyników)
    • czy zna ktoś jakieś namiary na tanie pokoje w Zakopanem? tak do 25 zl za dobe ?? może jakies adresy internetowe albo chociaz telefony ?
    • Szukam tanich noclegów w górach (najlepiej Beskidy, ewentualnie Tatry. Zależy mi, aby to były naprawde tanie noclegi (do 20 zł/doba). Jestem samotną matką i chciałabym zabrać moje 9 letnie dziecko na długie wakacje. Nie wymagam luksusów. Dziękuję za pomoc. Interesuje mnie termin od 24 lipca (w zalezności od ceny - conajmniej 2 tygodnie). Marta
    • Znacie jakies namiary na tanie pokoje w zakopanem?????prosze podeslijcie nr tel albo link bede wdzieczna:)))))))
    • Witam! Szukalam w wyszukiw.ale nie znalazlam niczego konkretnego, poza tym, ze nie powinnam jechac do Skalnego ;-) Bardzo Was prosze o jakies konkretne namiary; potrzebuje tanich kwater na 3 dni ...od dzisiaj! # osoby dorosle i 1,5 roczny Maluch :_) Pozdrawiam i bardzo dziekuje. Aska
    • Czy jest szansa na znalezienie kwatery dla 4 osobowej rodziny w cenie i standardzie podobnym jak w Zakopanem(25 zł od osoby-pokój z łazienką i tv). Internetowe oferty z tego rejonu oscylują w granicach 35-40 zł.
    • Witam! Czy zna ktoś miejsca w Zwardoniu gdzie można zanocować za ~20zł w sezonie (tzn. tydzień, nie w czasie śląskich ferii)? Podobno są noclegi na stacji PKP Zwardoń, czy to prawda?
    • Witam, Wybieram sie ponownie na Pilsko i tak się zastanawiam od której strony podbić szczyt. Ostatnim razem (kilka lat wstecz) podchodziłem od Korbielowa, tym razem chciałbym od Sopotni Wielkiej. Które podejście jest krótsze/dłuższe, atrakcyjniejsze według Was ? Przy okazji chciałbym śmignąć na jeszcze jeden szczyt tego dnia - Romankę. Z góry dziękuje za podpowiedzi. Pozdrawiam Kondi | Moje podróże - www.podroze.kondi.pl (PL) | www.travelphoto-gallery.com (EN) | www.tanie...
    • bede w Zakopanem i chcialbym skoczyc na slowacje po tanie piwo :) czy potrzebny jest teraz paszport czy mozna wjechac tylko na dowod? z gory dzieki za odp :)
    • Czy ktoś mógłby polecić tanie (do 20 zł ) kwatery w Zakopanem? Od 20 sierpnia dla ok.6 osób. Dzieki!!!
    • Nie jestem piechurem, po górach chodziłam 100 lat temu. Jade do Zawoji. Czy ktoś doświadczony poradziłbymi, gdzie,co i jak zacząć spacery,łażenie po górach w Zawoji?bede z mężem i psem. Nadmienie tylko, że nie mam kondycji ogromnej jak wiekszość z Was, 3 godziny w górach dla mnie to duzo.Czy sa tam jakieś krótsze szlaki dla tych co mogą- musza mniej chodzić? Prosze o pomoc i propozycje.Licze na przychyloność i wyrozumiałość:-)
    • W czerwcu planujemy tygodniowy wyjazd w Sudety z młodzieżą gimnazjalną. Gdzie można znależć tanie noclegi ewentualnie ze śniadaniem i obiadokolacją

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się