Dodaj do ulubionych

Wrocław---tanie noclegi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 19:25
Chciałabym pojechac na 3-4 dni do Wrocławia...Jako ze nie jestem zorientowana
ani w cenach ani w ewentulanym miesjcu noclegu ,prosiałabym jezeli ktos
wie...gdzie mozna tanio przenocowac we Wrocławiu?
Obserwuj wątek
    • Gość: at Re: Wrocław---tanie noclegi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 12:31
      podaję link do spisu hoteli (z cenami). + nie wiem czy jest w spisie, ale tani:
      Hotelik, ul. Trzemeska 10 (boczna Legnickiej, blisko Rynku), tel. (071) 355
      29 31 (w-wskie przedsięb. usług hotelarskich)
      miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35752,255225.html
      powodzenia - i zapraszamy do W-wia :)
    • Gość: Paweł Z. Re: Wrocław---tanie noclegi IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.02.04, 10:44
      Dom Wycieczkowy "Piast" naprzeciwko Dworca Głównego.
    • Gość: kaka Re: Wrocław---tanie noclegi IP: *.acn.waw.pl 22.02.04, 21:22
      tutaj<a href="http://www.wakacje.pl">tutaj</a>
      • jureek Re: Wrocław---tanie noclegi 24.02.04, 13:14
        Rzeczywiście super serwis ;) Wyszukiwarka nie znalazła ani jednego hotelu w
        całym województwie dolnośląskim.
        Jura
    • patrykk666 Re: Wrocław---tanie noclegi 02.01.14, 12:46
      Hm... w sumie to zawsze zatrzymywałem się w hotelach, za tanio nie było... Spróbuj może złożyć zapytanie o nocleg we Wrocławiu, zaznacz, że chodzi Ci o nie drogi nocleg i na maila na pewno dostaniesz jakieś oferty:)
    • extremalny0 Re: Wrocław---tanie noclegi 03.01.14, 11:49
      Polecam hostel Avantgarede niedaleko dworca PKP. Osobiście nie korzystałem, ale moi znajomy sobie chwalili. Przede wszystkim dobra lokalizacja - blisko do centrum i sporo tramwajów.
      • Gość: Magda66 Re: Wrocław---tanie noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 14:11
        Tańszy i zarazem komfortowy nocleg możesz naleźć też w centrum,dla przykładu wstawiam adres stronki www.StopWroclaw.pl
    • antyk.zamczysko Re: Wrocław---tanie noclegi 01.03.14, 14:22
      Jeśli idzie o większe miasta typu Wrocław właśnie, a nie mamy żadnych namiarów na jakieś sprawdzone miejsca, to myślę, że bazy noclegów, takie jak np. hotele.pl czy jakieś inne z pensjonatami czy co tam nam akurat pasuje, będą najlepsze.
      Głównie dlatego, że na jednej stronie masz przekrój wszystkich dostępnych hoteli itd.
      • alfabeta4 Re: Wrocław---tanie noclegi 22.03.14, 15:21
        Polecam stronkę www.myapartments.pl
      • Gość: na ostatnim groszu Re: Wrocław---tanie noclegi IP: *.internetia.net.pl 10.04.14, 14:18
        Witam,

Niestety miałem przyjemność ( przykrość ) nocowania w pokoju na ostatnim groszu 80. Oferta z zewnątrz normalna. Nawet 4 piętro nie przeraża tak jak właściciele którzy również zamieszkują w tym mieszkaniu!
        Okropne zachowanie, o 22 zero mycia, hałasu. Koleś WŁAŚCICIEL - dres z tatuażami, wychodząc z pokoju biorę wszystkie rzeczy bo nie wygląda na godnego zaufania. Oszukują, okradają ludzi i zniechęcają jak już im zapłaciliśmy z góry to później dokuczają aby zmienić lokum. Ja wytrzymałem tylko dwie doby...
        Poza tym w pokoju śmierdzi a wyposażenie pamięta lata 70...
        Zdecydowanie odradzam, link ponizej:

www.eholiday.pl/noclegi-ki7487.html
    • lemon-trip Re: Wrocław---tanie noclegi 10.03.14, 13:12
      poszukaj na [url=http://www.lemon-trip.com]lemon-trip[/url] mają duży wybór i do tego jak zadzwonisz albo napiszesz dostaniesz zniżkę na nocleg i do restauracji jeżeli chcesz
      • Gość: na ostatnim groszu Re: Wrocław---tanie noclegi IP: *.internetia.net.pl 10.04.14, 14:20
        Witam,

Niestety miałem przyjemność ( przykrość ) nocowania w pokoju na ostatnim groszu 80. Oferta z zewnątrz normalna. Nawet 4 piętro nie przeraża tak jak właściciele którzy również zamieszkują w tym mieszkaniu!
        Okropne zachowanie, o 22 zero mycia, hałasu. Koleś WŁAŚCICIEL - dres z tatuażami, wychodząc z pokoju biorę wszystkie rzeczy bo nie wygląda na godnego zaufania. Oszukują, okradają ludzi i zniechęcają jak już im zapłaciliśmy z góry to później dokuczają aby zmienić lokum. Ja wytrzymałem tylko dwie doby...
        Poza tym w pokoju śmierdzi a wyposażenie pamięta lata 70...
        Zdecydowanie odradzam, link ponizej:

www.eholiday.pl/noclegi-ki7487.html
        • aniakam32 Re: Wrocław---tanie noclegi 28.04.14, 09:32
          Może hostele ? w Wrocławiu jest kilka, np. absynt na nowym rynku, czyli w centrum miasta. Hostele też są zawsze trochę taniej od hoteli.
          • sykstus67 Re: Wrocław---tanie noclegi 17.07.14, 17:47
            Tanie hotele nic prostszego rejestrujesz się przez ten link i masz 35$ na start od TRAVEL PONY.
            www.travelpony.com/?rc=x39s
            • Gość: frogy Re: Wrocław---tanie noclegi IP: 80.50.130.* 10.10.14, 21:14
              heja ciekawy obiekt jest koło ostrowa tumskiego o tej samej nazwie - hotel tumski - strona www.hotel-tumski.com.pl - tanio, solidnie, komfortowo, dobre śniadania, blisko centrum.
              • Gość: frogy Re: Wrocław---tanie noclegi IP: 80.50.130.* 10.10.14, 21:15
                www.hotel-tumski.com.pl
    • scaliaaa Re: Wrocław---tanie noclegi 23.06.16, 12:54
      Warto zatrzymać się w hostelu Vanilla. Zarezerwujesz sobie pokój z łazienką na kilka osób i będziecie mieć świetne warunki. Jest dostęp do kuchni, obok budynku plac zabaw dla dzieci, boiska, stoły do ping-ponga, więc dzieci na pewno nie będą się nudzić.
    • truszde Re: Wrocław---tanie noclegi 27.01.17, 10:59
      Bardzo polecam Hostel Wroclov, mają na prawdę wysoki standard, ceny bardzo dobre. Blisko do miasta. www.wroclovhostel.pl/
    • katoko Re: Wrocław---tanie noclegi 31.03.17, 00:01
      zerknij na stronę Bookapartu, poszukaj czegoś blisko Rynku
      • onyxie Re: Wrocław---tanie noclegi 17.12.17, 18:34
        Dobry pomysł, akurat mają sporo apartamentów na Starym Mieście
    • mateusz.badoch Re: Wrocław---tanie noclegi 17.07.17, 13:44
      byłem i wróciłem bardzo zadowolony :)
    • marcin-1978 Re: Wrocław---tanie noclegi 18.09.17, 20:36
      Siostry Notre Dame - ul. św. Marcina - okolice katedry, 50 zł za dobę, wszędzie blisko.
    • Gość: sezamka Re: Wrocław---tanie noclegi IP: *.249.71.192.in-addr.arpa 28.10.17, 21:42
      Nie mogę się nie zgodzić.
    • Gość: mikki Re: Wrocław---tanie noclegi IP: 77.243.183.* 27.11.17, 04:17
      też je bardzo lubię;)
    • bicqo Re: Wrocław---tanie noclegi 17.02.18, 09:29
      Czy może mi ktoś polecić jakiś tani nocleg w pobliżu rynku?
    • dokadbiegniesz Re: Wrocław---tanie noclegi 22.02.18, 12:36
      Może double tree, samo centrum. Może nie jest to najtańsze miejsce, ale zdecydowanie warte swojej ceny.
      • rgdhatrnggfhthr Re: Wrocław---tanie noclegi 26.10.18, 14:17
        apartamen.to/
        Sprawdź to, zdecydowanie cena nie jest wygórowana, a wnętrza są naprawdę bardzo ciekawe :)
        Ja korzystałam i będę tam wracać na każdy wyjazd do Wrocławia
    • rgdhatrnggfhthr Re: Wrocław---tanie noclegi 26.10.18, 14:34
      Polecam nocleg w Apartament.to . Bardzo ładne wnętrze i dobra cena. Podaję link do bookingu abyście bezpośrednio mogłi zarezerwować pobyt

www.booking.com/hotel/pl/apartment-city-centre-2.pl.html?aid=356997;label=gog235jc-hotel-XX-pl-apartmentNcityNcentreN2-unspec-pl-com-L%3Apl-O%3Aabn-B%3Achrome-N%3AXX-S%3Abo-U%3AXX-H%3As;sid=658617969e7d9d4d7b0e2b72f7def4f8;dist=0&sb_price_type=total&type=total&#tab-main
    • Gość: Tury90 Re: Wrocław---tanie noclegi IP: 192.166.203.* 20.03.19, 13:13
      Hostel Na ostatnim groszu 80 - zdecydowanie nie polecam! Nieprzyjemni właściciele, których prywatne mieszkanie w bloku jest właśnie hostelem. Trzeba więc dzielić z nimi (ich prywatną) łazienkę, dodatkowo można z niej korzystać tylko do 22. Facet który nas przyjął wyglądał i zachowywał się jakby dopiero co wyszedł z kryminału. Wydawał się wściekły, że w ogóle przyszliśmy. Pierwsze słowa jakie do nas powiedział to: "zdejmujemy buty!". Wytrzymaliśmy może 15 min. Zaliczka przepadła, ale lepsze to niż spędzić tam choćby jedną noc. Odradzam.
    • Gość: travelover Re: Wrocław---tanie noclegi IP: 94.73.33.* 26.03.19, 22:06
      Hej, w przypadku rezerwacji noclegu przez booking.com za min. 100 zł otrzymuje się zwrot w wysokości 50 zł ;) przesyłam swój aktualny link www.booking.com/s/11_6/40732db2 ;)
      Po zrealizowanej rezerwacji na konto Twoje i moje wędruje po 50 zł, także warto.
      Pozdrawiam :)
      • Gość: travelover Re: Wrocław---tanie noclegi IP: 94.73.33.* 03.04.19, 22:49
        Hej, link już nieaktualny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka