Forum Turystyka Europa Francja
ZMIEŃ
      tanie

tanie

(8 wyników)
    • jaki bank oferuje tanie przelewy do polski?dzieki
    • Wybieram sie do paryża we wrzesniu i mam kilka pytań. Czy ktoś może polecić jakieś fajne knajpki w miare tanie? Czy obsługa w tańszych hotelach 1-2 gwiazdki lub hostele nie robi problemu jesli np sniadanie kupie sobie sama w markecie a bede chciała je zjesc w pokoju?
    • Proszę o szybką odpowiedź jeżeli ktoś ma jakąś możliwość podzielenia się tą wiedzą, bo jak narazie to znalazłem na oficjalce 57 Euro za 1dzień/2parki. Może można taniej?
    • byłem 5 dni w Paryżu i mieliśmy obok taki tani sklep Ed - podaję link www.ed-fr.com/index.asp - są aktualne ceny.Sklep dla mniej bogatych turystów ...
    • Planujemy wybrać się w dwie osoby do Paryża na 4-5 dni w lutym. Poszukuję informacji o tanich noclegach w Paryżu. Interesuje nas pokój z dwoma osobnymi łóżkami i najlepiej własną łazienką. Nie ukrywam, że fundusze będziemy mieli skromne. Gdzie i w jakich cenach można w Paryżu wynająć taki pokój? Ewentualnie może to być pokój na prywatnej kwaterze. Gdzie możemy znaleźć oferty kwater prywatnych i najtańższych (ale czystych) hoteli? Proszę o pomoc. Pozdrawiam forumowiczów.
    • Restauracja?jadlodajnia?bar? W jakim lokalu w Paryzu mozna zjesc obiadowe danie za niewielka cene - powiedzmy do: 10 euro?
    • Zna ktos moze tanie prefiksy na rozmowy do Polski?Chodzi mi o budke telefoniczna,jaka karte najlepiej kupic,ile kosztuje i jak najkorzystniej zadzwonic. Dziekuje z góry
    • Jak to jest czy bilet wejsciowy do Disnaylandu można kupić na 1 dzień minimum.?? czy jest możliwość kupienia biletu na kilka godzin???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się