Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      tarczycy

tarczycy

(7 wyników)
    • Czy można pić miksturę oczyszczającą MO jeśli jest chora tarczyca?
    • Jest u Tombaka sposób na oczyszczanie tarczycy: nalewka spirytusowa na pestkach z jabłek. Pisze, że 7 kropel na wodę, ale niedowidzę jeśli chodzi o częstotliwość podawania. Ile razy dziennie to brać? Może wy coś wiecie? pozdrawiam
    • Skąd to się bierze ? Czemu grzyb wywiera taki wpływ na ogólne samopoczucie ?
    • Jutro wieczorem będe mieć robioną endoskopię nosa w celu oceny, czy w moich zatokach grasuje grzybica, czy raczej borelioza daje tak straszne dolegliwosci.? O dolegliwosciach zatok pisałam tu na forum w watku "grzybica zatok" jak i w innych...Ciekawych zachęcam do poczytania. Po tak długim czasie moje problemy nadal są...spływa mi flegma że o mało się nie uduszę.Zobaczę co jutro specjalista otolaryngolog wniesie w moje cierpienie?.Obiecuję że napiszę...
    • witam! Od 2 lat leczę się na niedoczynność tarczycy- wcześniej nazwane poprodowym zapaleniem tarczycy, teraz hashimoto. Objawy chorej tarczycy miałam jeszcze przed zajściem w ciaże, ale endokrynolog na podstawie wyników stwierdziła, ze wszystko jest ok, a było to tylko spr. tsh, które było 3- norma do 4. Nikt w mojej rodzinie nie chorował na tarczyce, nie wiem czemu na mnie padło. Pod koniec tamtego roku leczyłam u dzieci lamblie- wyszły w badaniu kału i trzymałam diete. Lamblii nie ...
    • Pisalam tutaj jakis czas temu jaka jestem zachwycona MO i jej dzialaniami jak i brakiem skutkow ubocznych. No i niestety powiedzialam to za wczesnie. Nie wina to mikstury tylko mojego organizmu niestety. Aloes zawarty w MO podraznil moja autoagresywna tarczyce i teraz przezywam doslownie koszmar! Probowalam pic troche sam aloes zanim doszlo do znacznego pogorszenia mojego samopoczucia, bo myslalam ze mikstura jako calosc zadzialala tak fatalnie, ale niestety okazuje sie ze to al...
    • albo ich nie trawie albo jestem uczulona na duze dawki potasu lub innego skladnika z warzyw albo warzywa cos robia z tarczyca, nie wiem sama

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się