Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      tarczycy

tarczycy

(2 wyniki)
    • Dzisiaj znowu zajrzałam na forum i przejrzałam temat na co by się przebadać jeśli chodzi o migreny. Na dłużej zastanowiłam sie przy tarczycy. Chociaz nigdy nigdzie nie wyczytałam , że zaburzenia w sferze tarczycy mogą prowadzic do bólów głowy. Ale do rzeczy... Zdaje sie ze mam problemy z krążeniem przez co strasznie marzną mi stopy i ręce, nawet gdy w pokoju mam 24 stopnie. Lekarka przepisała mi lek o nazwie halidor. No i co dowiaduję sie o tym leku "preparat wykazuje działanie rozszerzające...
    • Miewam częste bóle głowy (zbyt częste) i tak silne, że zwykłe tabletki przeciwbólowe nie pomagają. Czasem nie mogę po prostu wstać z łóżka - w głowie mi huczy, mam mroczki przed oczami i zbiera mi się na wymioty. Neurolog stwierdził, że to migreny i przypisał leki, które w ogóle mi nie pomagały. Wystąpiły również zaburzenia miesiączki - długie przerwy, zbyt długi czas trwania (leczyłam się u ginekologa, co nie przyniosło rezultatów). W końcu trafiłam do endokrynologa. Okazało się, że ma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się