tarczycy

(4 wyniki)
  • szczegolnie do puma i fundi. mialyscie jakies objawy kliniczne swoich problemow z tarczyca?
  • Jestem w trakcie leczenia interferon+ryba, po 37 zastrzyku wyszło że odezwała mi sie tarczyca (miałem kiedyś niedoczynność), Mam pytanie czy nawrót tarczycy może być przyczyna przerwania leczenia WZW C? Prosze o odpowiedz bo wizyte u endokrynologa mam dopiero w środe a chciał bym wiedziec wczesniej czego moge sie spodziewac.
  • bylam dzis u endokrynologa.otwz interferon zniszczyl mi tarczyce...nieodwracalnie raczej patrzac na wyniki.rozwinela sie choroba Hashimoto, autoimmunologiczna.szkoda tylko, ze nikt mi nie powiedzial przed rozpoczeciem terapii, ze istnieje taka mozliwosc...teraz to nie wiem czy gra jest warta swieczki.tego, ze bede brac hormony do konca zycia moge byc pewna na 100%, tego, ze pozbylam sie wirusa-na 50%...
  • moj narzeczony jest po 37 zastrzyku ,w piatek lekarka powiadomila go iz ma niedoczynnosc tarczycy TSH 9,31 zapisala lek EUTHYROX N 25 oraz skierowala do endokrynologa.Mial ktos z was podobne problemy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się