Forum Zdrowie Dieta Dieta Cambridge
ZMIEŃ
      tarczycy

tarczycy

(3 wyniki)
    • Trafilam tu przez przypadek. Moze sie nie powinnam wtracac, ale skoro juz tu jestem... Dlaczego tylu ludzi wciaz wierzy, ze chudnie sie od stosowania jakiejs cud diety? Myslalam, ze na ten temat powiedziano juz wszystko, a mianowicie, ze tylko zdrowa dieta przez cale zycie, plus regularny wysilek fizyczny zapewniaja zdrowa wage. Az tyle i tylko tyle. Po co sie ludzie katujecie ciagle tymi dietami zamiast po prostu zdrowo sie odzywiac i duzo ruszac?? A tu czytam watek pt. czy wol...
    • HEJ dziewczyny!!! Dziękuję za miłe przyjęcie na forum-ie :)) Chcę sie pochwalić... dzis po raz pierwszy 92,0 !!!! normalnie dostaje skrzydel, jak widze ubytki :)) zwlaszcza ze w okolicy 98 stalo na mnie ze 2 miesiące... tak, ze coraz bardziej mam nadzieje, ze urzeczywistni się moje marzenie, ze w rok po początku machnę już 8 z przodka Echhhhhhhhh ale co wazniejsze - jeszcze tylko 6 dni ścislej!!! coraz blizejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj do kaszy owsianej, do warzywków.... echhhhhhhhhh p...
    • Hej dziewczyny a u mnie od kilku dni cisza w piatek kończę ścisłą / 2 tyg / a w tym drugim tygodniu prawie nic nie schudłam.....a jestem w 100 % zdyscyplinowana. No cóż....sprawdzałam wczoraj obowody i może po 1 cm mnie ubyło czyli też bez rewelacji...zobaczymy co będzie na mieszanej. Trochę mnie to wszytsko wkurza bo 4 kg i jeszcze jak się odejmie te 2 wody to naprawdę kiepski wynik tyle to na 1000 kcal można schudnąć..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się