Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      tarczycy

tarczycy

(6 wyników)
    • Tarczyca(23)

Jak ja naturalnie wzmocnić? I psychikę też. Bardzo proszę o radę bo już nie daję rady.. Proszę o pomoc....
    • Jak naturalnie wspomóc? TSH 5,52. Biorę eutyrox, pokrzywka niby znika... wciąż jednak jestem słaba-podejrzenie zapalenia tarczycy. Może jest jakaś dieta, która by mnie wspomogła? Wiem, że ryb raczej nie powinnam na razie jeść. Agnieszka
    • Co naturalnego polecacie na nadczynnosc tarczycy?? Dzieki.
    • Czy ktoś mi może doradzić co jest najlepsze z metod naturalnych na podpuchnięte oczy, których się nabawiłąm po leczeniu jodem promieniotwórczym, czy są jakieś zioła,które zmniejszają obrzeki?
    • Witam! Może ktoś mi doradzi w kwestii co można brać!? Mam 4 guzki w tarczycy, ale są one obojętne-nie wytwarzają hormonów-hormony tarczycy w porządku! Mam już dosyć lekarzy i leku który brałam ostatnio.Jestem osobą młodą,nigdy nic mi nie dolegało, a po miesiącu brania leku hormnonalnego na te guzki zrobiło się nieciakawie.Nikt nie może uwierzyć, że ja - zdrowa osoba - tak drastycznie zareagowałam na działanie tego leku,mimo, że dawka była malutka- wszystkie objawy uboczne z ulotki ...
    • Od 2 miesięcy keczę się na hashimoto tarczycy. Czy mółby ktoś mi doradzić co na ta chorobę by mogło pomóc, czy sok noni może?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się