Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      temperatura

temperatura

(3 wyniki)
    • Od czasu gdy mialam angine,czyli od tygodnia mam codziennie podwyzszoną temerature do 37 st,Ja osobiscie uważam ze to jest dobry znak...jest mi nareszcie cieplo i czuję ze mój organizm walczy z infekcja,Po tej anginie dostałama okropny kaszel ,rano mokry a po poludniu suchy.Nigdy dotad nie miałam przy takich infekcjach temperatury a wręcz przeciwnie zawsze mialam ponizej 36 st. Jak myslicie czy powinnam sie tym martwić ,czy raczej byc zadowolona z takiego przebiegu sprawy?
    • pomocy!(9)

wszystko zaczęło sie zimą..olałem sobie grype i musiałem brac 3 rózne antybiotyki..od lutego miałem straszne swedzenia odbytu okresowo trwające do dzis(badanie sigmoidoskopii nie wykazało zmian). Od kilku miesiecy nei czuje uczucia głodu a,cały czas jestem pełen ,mam okropny zapach z ust i jezyk obłozony jakims jasno żółtym pokryciem(choc zeby i jelita mam ponoc zdrowe). W maju zaczęły sie stany podgorączkowe i bóle bioder jąder kregosłupa ledzwiowego. tak trafiłem do reumatologa...
    • W piekarniku, na patelni? Będę wdzięczna za instruktaż. Dlaczego muszą być prażone?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się