temperatura

(3 wyniki)
  • Czy śluz "białko jaj"a może wystąpić w 1-2 dniu wyższych temperatur i czy to jest normalne? Do tej pory tego typu śluz był ostatni raz zauważalny u mnie w ostatni dzień niższych temperatur, w dzień skoku od razu był lepki i kremowy a w tym cyklu w dniu skoku w dalszym ciągu jest śluz płodny i nie wiem czy to normalne.
  • Jak w tytule. Zwykle mierzę się o 6. Temperatura mierzona o 4 to 36,67. Potem wstałam do dziecka, poszłam do łazienki, jakiś czas nie mogłam zasnąć. Mierzona o 7 wynosiła 36,87. I teraz nie wiem do której stosować zasadę dodawania lub odejmowania 0,1 stopnia.
  • Witajcie, Zaczęłam w tym cyklu naukę NPR wg metody Roetzera, ale książki jeszcze nie przeczytałam całej. Stąd pewnie moje wątpliwości, ale raz kozie śmierć, więc zapytam :) Cel - poczęcie. A teraz pytanie - wykres temperatury mam "skokowy", tzn. od początku cyklu (dziś 16 dzień) jednego dnia temp wynosi 36,8, następnego 36,45, potem znowu skacze w górę (np 36,67) i znowu w dół (np: 36,5). Niewiele z niego dla mnie wynika. Oczywiście obserwuję śluz i uczę się szyjki, ale wiadomo - pierwszy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się