Forum Zdrowie Zapalenie wątroby typu C
ZMIEŃ
      temperatura

temperatura

(5 wyników)
    • Raptem skoczyła, normalny dzień, na słońcu z godzinkę, siadywałąm dłużej, i wieczorem nagła sennośc, spałam jak martwa 2 godziny i obudziłam się z bólami mięśni. Mierze goroączkę, bo dreszcze i 37,7. Wziełam apap, i zaczełam ssac echinacee. Już chcilami wysiadami psychicznie. Co to może raptem byc? Przestałam brać o tygodnia TFX bo tuz przed sprawami kobiecymi tego się raczej nie bierze. Co myślicie bo ja nie ma sił chodzic do lekarzy. A takie miałam dobre wyniki miesiąc temu...
    • Witam! Jestem po 3 zastrzyku, po pierwszym mialem goraczke, drgawki i ogolnie zle sie czulem. Po drugim nic nie bylo a co mnie zdziwillo po trzecim znowu goraczka 38 st i zle samopoczucie. Jak bylo u was ustatkuje sie kiedys ta temperatura czy tak caly czas raz bedzie a raz nie? Pozdrawiam!
    • i to ostro. Chyba jakies ostre stadium zapalenia watroby, jutro ide zrobic biochemie. Podwyzszona temperatura, ogolne rozbicie, taka bezsiła, bóle watroby (mam helicobacter, ale to nie sa bole zoladka, jak sadze) dreszcze i nudnosci. Rzadko pale, a teraz odrzuca mnie dosłownie od papierosa. Niedobrze mi. Ciagły kwas w ustach... Wczoraj dostałam zastrzyk TFX, dzisiaj jakas wysypka... nie wiem, czy to powiazywac... ...wszystko jedno w koncu...
    • rozpoczynam leczenie w czerwcu i proszę napiszcie jakie były Wasze pierwsze objawy po pierwszych tabletkach i zastrzykach, pozdrawiam :)
    • Zastanawiam się, czy będę mogła w czerwcu jechać na wakacje. Musiałabym zabrać zastrzyk ze sobą. Mogę go wieźć w klimatyzowanym schowku, ale to nie jest lodówka. Jeżdżę pod namiat, więc mam wątpliwości..... Co radzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się