Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      torbiele

torbiele

(4 wyniki)
    • Witam wszystkich serdecznie! Piszę o moim problemie, ponieważ chcę zasiędnąć jakiejś porady, może ktoś z Was mi doradzi???... Od ok. 7 lat zmagam się z bólami migrenowymi głowy. Bóle z roku na rok nasilają się. Kilka razy byłam skierowana do neurologa, ale ten przepisywał tylko jakieś tabletki, które w ogóle nie pomagały! ok. pół roku temu neurolog potraktował mnie "poważniej", otóż skierował na badanie EES (które nie wykazało żadnych nieprawidłowości) i przepisał Vicebrol, który bior...
    • Witam Przed świętami w 2004 miałem wyrwanego zęba, a drugiego leczonego kanałowo.W grudniu i styczniu paskudnie zmarzłem i prawdobodobnie zawiało mnie; pracuje przy paskudnej podłogowej klimatyzacji. Od stycznia boli mnie głowa-przy uszach, w okolicy nosa, oczy i oczodoły ogólnie pól twarzy.Po kilku lekarzach w końcu zrobiłem zdjęcie zatok po których padło podejrzenie torbieli od zęba.Dostałem antybiotyk, ból głowy spadł o 30%(moge spać), ale reszta została.Acha i troche boli mni...
    • Z reguly starm się nie uzalac nad soba, ale ostanie dni wyprowadzily mnie totalnie z równowagi. Ataki migreny miewam glownie w okolicy owulacji i miesiaczki a właściwie powinnam napisac miewalam. Ostanio bol Glowy towarzyszy mi niemal codziennie Sumigre staram się zażywać rzadko już na prawde w skrajnych przypadkach mojego bolu a tutaj niestety. Tydzień temu poszla jedna w niedzile druga i dzis szykuje się na nastepna. W zasadzie przez 2 tyg z małymi 1-2 dniowymi przerwami Glowa peka codzienn...
    • Dobry wieczór.Witam wszystkich. Cierpię na migrenę ponad 25 lat.Nie będę opisywać szczegółów moich dolegliwości i prób walki z migreną, bo sami wiecie jak to wygląda.Jakoś sobie radzę, bo "czas było przywyknąć" Migrenę ma moja mama, ja a teraz moja córka.Pozwalam sobie opisać przypadek córki i przebieg jej leczenia może ktoś przeczyta i spróbuje. Moja córka m 15, 5 roku od pól roku cierpi na powiedzmy migrenę albo bóle głowy.Do tego doszły istotn zmiany w polu wiedzenie (tj. ubyło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się