trening

(5 wyników)
  • Witam serdecznie!!! Od 3 tygodni wzięłam się za siebie pełną parą...Kupiłam karnet na siłownię i codziennie przez 2 godziny korzystam z bieżni, orbitreka, na niskim obc. z atlasa. ZAuważyłam, że kiedy stosuję dietę ściśle 1000 kcal, nie jem pieczywa, ryżu, makaronu i ziemniaków- mam mniejszą wydajnośc na siłowni przez co tez spalam nawet 2 razy mniej kalorii! Nie mam siły! Kiedy na śniadanie zjem kromkę z szynką i z serem, na obiad 1 ziemniak mięo, surówkę i popołudniu jogur...
  • Słyszłam, że intensywne cwiczenia fizyczne mogą opoznić miesiączke. Od ponad miesiąca cwiczę codziennie tak,ze padam potem na twarz:)ale są efekty. Jest tez efekt w postaci braku okresu, który sie spoznia prawie 2 tyg. W ciązy niestety nie jestem:( Miałyscie kiedyś taki problem?
  • Ostatnio miewam dziwne, rwace bole lokcia promieniujace do nadgarstka. Co to moze byc?? Dodam, ze trenuje aikido i bole rozpoczely sie po treningu.
  • pytanie troche nieginekologiczne.chodze do fitness clubu i od czasu do czasu robie sobie dosc mocne treningi.bezposrednio po treningu czuje sie bardzo dobrze ale nastepnego dnia mam taki zjazd w dol, ze moglabym siedziec i plakac, co tez czynie. o co chodzi??? czy w ten sposob oczyszcza sie organizm, czy treningi sa za mocne???
  • Witam Moze moj problem nie jest problemem takim jak niektore na tym forum,ale niepokoii mnie to.Otoz od jakis 2 tygodni jestem wiecznie glodna,jak na okraglo i choc bym zjadla 2 obiady to i tak bede chciala jeszcze.Dla przykladu dzisiaj na sniadanie wciagnelam 4 kanapki za godzine jogurt i paczke delicji,na obiad 2 talerze pomidorowej z ryzem plus po 15 minutach 3 kanapki no i przed chwila zjadlam znow 3 kanapki,to nie jest normalne tym bardziej ze zawsze jadlam duzo mniej.Co t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się