trunki

(3 wyniki)
  • Jest pełno debilnych topików typu "Kto zna telefon do pizzerni", "jaki ginekolog", "Cóś remontują co tam będzie" i jakoś ci nie przeszkadzają a topik z pytaniem o sposób spędzania wolnego czasu ci przeszkadza. Usunąłeś, poczułeś się lepiej i bardziej ważny innymi słowy dogodziłeś sobie ale czy takie zachowanie przysparza ci szacunku??? Pytanie retoryczne. Dobry moderator to taki który nie paraliżuje forum, widzę, że preferujesz takie sobie mielenie o niczym, o ,tym, że np. jakieś ciotk...
  • Podobno jest ustawa o zakazie picia alkoholu w miejscach publicznych a tymczasem... tymczasem na takim os. Przyjazni nieopodal wylegarni np. codziennie przesiaduje grupka facetow - tzw. "elita" - ktorzy bez skrepowania pociagaja tam trunki. I zeby tylko tyle, ale oni czesto zachowuja sie gosno i wulgarnie. Juz pomijam fakt, ze jest to grupka osob bezrobotnych i nie wiadomo skad biora pieniadze (moge jedynie przypuszczac - ale dowodow nie mam) to sam fakt urzadzenia sobie w mi...
  • 4o.ooo(10)

TERAZ TAK!! podoba mi sie... chyba znow sie forum rozkreca pomalutku :) toascik jakis... moze spotkanie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się