turner

(5 wyników)
  • Ciekawi mnie to jak tak patrzę na ten jej dom zawsze taki czyściusienki, ale taki jakis pusty. No ale w ostatnim odcinku to przegięła wycierając z kurzu orzechy włoskie.
  • kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53662,5260889,Krolowa_Pucu_Pucu.html
  • miejsce, które chciałybyście ukryc przed jej wzrokiem? Po ktorymś z kolei programie, gdzie AT prezentowała wnętrze swojej lodowki stwierdzam,że jest to lodowka i zamrażarka w moim domu:( Niestety nie mam i chyba nigdy mieć nie będę /chociaż podejmowałam proby/ uporządkowania tego niewielkiego wnętrza, ale nie daję rady. Zawsze coś wkładam bez ładu i składu, w wielkim pośpiechu, do tego te połki jakieś takie niewymiarowe:(
  • Czasem zdaza mi sie oglądać, i oczywiście widok zapuszczonych, brudnych wnętrz poprawia mi samopoczucie, bo ja tak mnie mam ;-))))) Jednakże chyba nikt nie jest tak naiwny aby wierzyć, ze Anthea sama sprząta swoją chyba 1000 metrową rezydencję, zwłaszcze ze za swoje rady dostaje niezłą kasę :-O Swoją drogą, w różnych domach bywałam i oczywiście wiem, ze wnętrza w programie są przejaskrawione na potrzeby TV, ale czy ktoś kiedyś spotkał w realu dom choćby w połowie tak zapuszczony ...
  • Jestem Antheomaniaczką ale głównie teoretycznie ;) Nie jestem jednak maniaczką bezkrytyczną. W tym watrku proponuję wpisać co uważacie za dobre i bezużyteczne pomysły. Pozwolę sobie zacząć: nie wiem czy najgłupszy ale na pewno szokujący - wiązanie włosów majtkami przy myciu twarzy (niestety nie podała czy to poranna czy wieczorna toaleta, poranną jeszcze rozumiem ale wieczorna np, hmmmm) jeden z lepszych - skarpetka do wycierania kurzu, przetesstowałam, lepsze od wszelkich ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się