Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      tychy

tychy

(5 wyników)
    • Tych którym się coś w życiu nie udało ludzie oceniają bardzo brutalnie. Jak ktoś się dorobił jakiś długów to na pewno przez własną głupotę. Jak ma kiepską prace to pewnie głupi i nie chciał się uczyć. Jak dziecko nie jest zdolne albo ma jakiś "problemy" to rodzic dał plamy z wychowaniem. To wszystko wyczytałam kiedyś na tym forum. Dla mnie to nie jest takie oczywiste...
    • A u Was ile?
    • ..olimpiady informuję, że mamy pierwszy medal- srebrny wywalczyli polscy szpadziści:) Dziekuję za uwagę:)
    • Rzadko się ostatnio udzielam na edziecku, głównie dlatego, że mnóstwo tu wypowiedzi takich jak: "Sklepy nie są dla dzieci" "Matki z wózkami tarasują chodniki i przejścia w sklepach" "Karmiące mnie brzydzą, dzieci mnie brzydzą, zwierzęta mnie brzydzą" "Staruszki w autobusach biegną po trupach do wolnych miejsc" "Samoloty nie są dla dzieci" "Babcie się wtrącają, zaglądają do wózka, gadają do naszych dzieci" "Ksiądz się na mnie krzywo popatrzył" "Sąsiadka się na mnie krzywo popatrzył...
    • cześć, czy możecie wrzucić na forum adresy sklepów z odzieżą dla ciężarówek - interesuje mnie teren G. Śląska i Kraków. E-mamy z tego rejonu - gdzie zaoparywalyście się w ciuchy w czasie ciąży? pzdr A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się