tychy

(8 wyników)
  • pytam o opinie aktualne nt szpitala wojewódzkiego w tychach- jak oceniacie swój poród w tym szpitalu, chciałabym poznać za i przeciw dzięki
  • Czy wie ktoś może,gdzie oprócz szpitala w Tychach takie zabiegi wykonują na NFZ.A jeżeli tylko w szpitalu to jak długo trwa tam pobyt???Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje.Z góry dziękuje
  • Czy któraś z Was leczy się u dr Cholewy, który przyjmuje w Przychodni nr 4 w Tychach?
  • Czeka mnie usunięcie mięśniaków - mogę wybrać któys z podanych szpitali. Mieszkam w Tychach i najchętniej operowałabym się na miejscu, ale słyszałam rózne opinie o tyskich lekarzach. Zalezy mi na kimś dobrym, żeby postarał się oszczędzić macicę (a wiem, ze to może być trudne). Czy umawiając się z prowadzącym mnie lekarzem na operację, że to właśnie on ją wykona, powinnam dać mu jakieś "dowody wdzięczności"? Strasznie mnie krępuje ta sprawa, przeciez nie zapytam wprost.
  • Tychy(5)

Witam! Mam takie pytanie... Czy któraś z was chodzi do dr Krzysztofa Michalika, który przyjmuje w Tychach w przychodni nr4? Co o nim sądzicie? Poleciła mi go koleżanka i zadzwoniłam wczoraj, żeby się zapisać na wizytę ale dopiero termin mam na 27 kwietnia. Mogłybyście mi powiedzieć jak mam przygotować się do tej pierwszej wizyty?
  • Czy mogłaby mi ktoraś polecić dobrego ginekologa w Tychach, jego numer telefonu i gdzie przyjmuje? Czy któraś z was słyszała coś o dr. Torkowskim?
  • Czy w tychach lub okolicy istanieje właśnie taka poradnia?
  • mam prośbę, czy któraś z Was coś takiego miała. Odstawiłam tabletki, brałam je dość długo. Teraz skonczył się mój pierwszy cykl bez tabletek, powinnam dostać okres w nd. W nd kochałam się ze swoim partnerem i zaczełam krwawić, wiec pomyślałam ze to okres, ale przez całą reszte nd ledwie co plamiłam, w pon to samo. Dziś nic, w ogóle ani sladu miesiączki. Czytałam na forum Wasze wczesniejsze wypowiedzi i raczej wszystkie miałyście normalne pierwsze miesiączki po odstawieniu tabl. Ko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się