tychy

(6 wyników)
  • Witam!!! Drogie dziewczyny pomóżcie!!! Wiem, że mam mnóstwo jeszcze czasu na podjęcie decyzji... ale ja juz nie wiem sama... nie wiem gdzie rodzić. Czy któraś z Was rodziła w szpitalu wojewódzkim w Tychach? a może któraś Mama rodziła w Mikołowie? macie jakieś niemiłe wspomnienia, spotkało Was coś miłego (no oprócz narodzin malucha;) ). Jak będziecie znowu rodzić to gdzie? Baaardzo dziękuje za pomoc w podjęciu decyzji. Pozdrawiam.
  • Szukam sprawdzonego lekarza, który przyjmuje w Tychach. Z góry dziękuję za wszelkie informacje ;-)
  • Mam pytanie do dziewczyn ktore leczyly grzybice pochwy w ciazy. Czy po porodzie nie mialyscie juz nawrotow? Ja zaczelam miec problem w 8 miesiacu i myslalam ze po porodzie przyejdzie tymczasem zlapalam juz 3 infekcje od czasu porodu a minelo dopiero 11 tygodni. co robic? leczyc sie jak dawniej (clotrimazol) majac nadzieje ze kolejnego nawrotu nie bedzie czy znowu biec do lekarza? Dodam ze bardzo uwazam na higiene i jestem na diecie niskocukrowej bo slyszalam ze drozdze zywia sie...
  • załóżmy, że cc odbyło się planowane i że cięcie poziome było - jak długa jest blizna? Może to i głupie pytanie, ale ja juz mam jedną bliznę po laparotomii i dr powiedział mi, że tą przy cc wytną, ale ta nowa będzie większa. Stąd moja ciekawość. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
  • Witam i pozdrawiam:)))chciałabym się skontaktowac z przyszłymi mamami z mojego miasta:), i popytać o parę spraw, np. szkołę rodzenia:) no i poplotkować oczywiście,bo brakuje mi kogoś kto byłby tak bardzo w temacie:) moje gg 2157853, pzodrawiam P.S. termin mam na styczeń, chcę rodzić w Mikołowie:))
  • Witajcie! We wtorek, tj. 06.06.06 przyszedl na swiat nasz dlugo wyczekiwany Okruszek-Emilek :)) wazyl 3620g i ma 58cm. Urodzilam go w wodzie - bez znieczulenia i bez naciecia - super sprawa! Jesli tylko moj maly glodomorek pozwoli mi czesto zagladac na forum chetnie odpowiem na Wasze pytania dotyczace porodu w wodzie! Pozdrawiam! Sabina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się