tychy

(5 wyników)
  • Witam.Proszę o podanie najszybszej trasy z Tychów(woj.śląskie) do Primosten.Myślałam o: Słowacja-Austria-Słowenia. Jaką kupić winetkę jadąc na 14dni?(10 dniową?,miesięczną?) Jakie są koszty wszystkich winetek jadąc tą trasą? Pierwszy wyjazd do Chorwacji jesteśmy zieloni wiec wszelkie sugestie mile widziane(wyjazd w czerwcu)
  • Witam, proszę doświadczonych turystów zwiedzających Chorwację o pomoc w jak najlepszym wyznaczeniu trasy Tychy - Sibenik (wskazówki, sugestie, linki mile widziane:) z góry dziekuję i pozdrawiam Piotras_28
  • Kto jedzie na Korculę - wyjazd 17 sierpień przez Cieszyn.pozdro aga
  • czy widywaliście( i gdzie?) ludzi z psami? mam jamnika, raczej boi się ludzi ale lubi poszczekać.W Polsce wybierałam plaże z dala od ludzi by nie przeszkadzał, jednak w Chorwacji nigdy nie byłam a marzy mi się. mniej kłopotow mam z wyborem plazy dla mojego czterolatka. możecie mi doradzić?
  • Pytanie do wszystkich ktorzy jechali niedawno przez wymienione przejścia graniczne.Jade do CRO przez Zyline.Prosze powiedzcie ktora droga lepsza?Wyjazd z Tychow w czwartek ok 16.00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się