Forum Dom Developerzy: Polska
ZMIEŃ
      tychy

tychy

(13 wyniki)
    • Rozważamy kupno mieszkania.W grę wchodzi Murapol, Kombud, Feniks oraz Inwest-Akord,bo oni budują w Tychach.Może ktoś z Was kupił już mieszkanie od któregoś z tych developerów? Chodzi mi o opinie osób, które mają już za sobą odbiór,poprawki, niedoróbki, dotrzymanie terminu itd. czyli takich, którzy już "trochę" mieszkają. Bo zdania typu: co ktoś słyszał, ale nie do końca wie czy tak jest na pewno mnie nie interesują. Musimy decydować się szybko, więc będę bardzo wdzięczna za pomoc.
    • Mówisz, że straż miejska dawała na razie upomnienia? Dobrze wiedzieć, jutro zadzwonię 3 raz :)
    • hi, podpisałem jakiś czas temu umowę zobow. poszukuję osób, które zdecydowały się na podobny krok. jestem trochę zaniepokojony czytając wszystkie posty na forum gazety a propos developera.
    • Witam, proszę o kontakt osoby, które w lutym odbierają mieszkania w budynku 4 (a i d). bartek(at)ubezpieczyciel.pl Sąsiedzi z 5tki, napiszcie jak po odbiorach mieszkań egzekwujecie wykończenie części wspólnych.
    • Czy ktoś ma podpisaną umowę przedwstępną na zakup mieszkania w COMPACTA POLSKA? Jakie macie spostrzeżenia, uwagi? Czy warto w to wchodzić?
    • Czy ktos zna, kupił, jakie macie opinie, cenne wszelkie...
    • Witam wszystkich Piszę do wszystkich którzy kupili mieszkanie od Kombudu w budynku nr 5 (również 4) aby wpisywali się na to forum, zbliża sie termin oddania mieszkań a więc może warto by się poznać jako przyszli sąsiedzi. Przeglądając forum i opinie na temat kombudu, delikatnie mówiąc nie są one zbyt ciekawe! Może zatem przed odbiorem mieszkań warto by było podyskutować i podzielić się doświadczeniami... może osoby, które przeżyły już to co przed nami coś doradzą, jak nastawi...
    • Witam serdecznie przyszłych sąsiadów :-) Co sądzicie o postępie prac budowlanych? pzdr
    • Witam! Czy ktoś może interesował się tą inwestycją, a może już kupił mieszkanko lub domek. Pozdrawiam Baja
    • Może mi ktoś cokolwiek o ich kompetencjach powiedzieć? Polecić albo odradzić?:-)
    • Wpisujcie sie tutaj. Warto sie grupowac po to zeby w razie problemow miec wieksza sile przebicia. No i kiedys trzeba bedzie sie poznac :) Ja bede mieszkal w segmencie A.
    • Wpisujcie sie tutaj. Warto sie grupowac po to zeby w razie problemow miec wieksza sile przebicia. No i kiedys trzeba bedzie sie poznac :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się