Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      tychy

tychy

(14 wyniki)
    • Jak w temacie - możecie polecić jakiegoś dobrego instruktora w Tychach. Zależy mi na dobrej konkretnej nauce, zdrowym podejściu i przede wszystkim chyba zrozumieniu, bo wiadomo że początkująca dziewczyna nie zawsze musi potrafić jeździć ;)
    • Gdzie jeździliście po Tychach? Jak z egzaminatorami? Są tacy straszni jak opisują w postach poniżej :> ?
    • witam .mam zamiar zdawać w tychach kto wie jak zdaje się w tym mieście czy jest łatwiej niż w krakowie???
    • Witam, wkrótce zamierzam zrobić sobie prawo jazdy kat C chce zapisac sie na kurs w Tychach. Czy ktoś może mi poradzić dobry ośrodek szkolenia kierowców ? I jeszcze jedno pytanie: gdzie obecnie odbywają się egzaminy (kat C) w Tychach czy w Katowicach ?
    • Witam! Mam prośbe-czy mógłby mi ktoś polecić dobrego instruktora z Tych? Chciałabym tuż przed samym egzaminem pojeździć z kimś po Tychach, a nie jestem z tego miasta,toteż nie znam tam żadnego ośrodka szkolenia kierowców,ani tym bardziej instruktorow. Informacje poprosze ewentualnie na maila gazetowego. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Wciąż jeszcze nie-kierowca.
    • jw.opisujcie,jak jest,czy ciezko,...itp
    • ostatnio chcialem sie zapisac na moj 3 egzamin w tychach a babka mi mowi ze nie zapisuja juz bo likwiduja word :/ .. musialem przeslac papiery do innego ( padlo na katowice ) .. tam jest wiekszy ruch niz w tychach i mi sie wydaje ze bedzie ciezko .. a moze ktos zdawal ostanio w katowicach i napisze jak tam jest jak sie zachowuja egzaminatorzy i gdzie sa trasy ..pozdro
    • ?? Z gory dzieki za odpowiedzi Magda
    • j.w
    • jutro zdaje 2 raz tychy 15.00 trzymajcie za mnie kciuki prosze!!!!!!!!!!!!!
    • Wpisujcie sie!
    • Witam ... mam taki problem ... czekam na dowod i poczekam sobie jeszcze z miesiac :( chcialam zapisac sie na prawko ale mam paszport bez peselu ;/ wrrr ... i co teraz ?? dzwonilam do worda w tychach i rozmawialam z bardzo inteligentnym panem ... :/ najpierw przez 30 min kłócił sie ze mna ze na moim paszporcie napewno jest numer pesel i zebym dobrze popatrzala ... pozniej nie wiedzial juz co ma mowic jak mu tlumaczylam ze slepa i tepa nie jestem i ze tego peselu poprostu nie mam wb...
    • No to się teraz niektórym z Kraka narażę… Od czasu kiedy podjąłem decyzję by iść na kurs nauki jazdy ( nie mylić z kursem prawa jazdy bo to jak się już nauczę jeździć będzie tylko formalnością ) zacząłem więc szukać informacji w Irku co dało mi tylko tyle, ze już dziś nie wiem czy tu w ogóle można otrzymać rzetelne informacje. Pierwsze to, że każda szkoła jest wedle jednych beznadziejna, a wedle innych super i tak naprawdę nie wiadomo komu wierzyć. Drugie to rankingi. I tu...
    • CO SĄDZICIE O WORD W TYCHACH JAK SIĘ TAM ZDAJE CZEGO UNIKAĆ ILE ZDAJE OSÓB NA 10 PRZYSTĘPUJĄCYCH JAKIE SĄ TRASY NA MIEŚCIE JAKIE SĄ TERMINY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się