tychy

(41 wyników)
  • jakie wrażenia, bo ja mam termin na pazdziernik i ciągle nie jestem pewna tego szpitala.
  • Witam.Czy w szpitalu wojewodzkim w Tychach mozna sobie 'zamowic' polozna do porodu?? Chcialabym zeby kots mi polecil mila Pania,to moj pierwszy porod i jakos nie chce zeby na mnie ktos krzyczal :(
  • Witam czekam na opinie o szpitalu w tychach
  • Witam. Wiele już szukałam i czytałam, ale poproszę jeszcze Was o opinie na temat tych szpitali, jeśli tam rodziłyście lub Wasze znajome. Który szpital wybrać? Czy trzeba mieć lekarza w nim pracującego? Jeśli tak to których ginekologów polecacie? Z góry dziękuję za wszystkie (!!!) opinie. Pozdrawiam
  • czy mozecie mi polecic jakies miejsce do urodzenia , mieszkam w tychach, mam 1,5 miesiaca do terminu , ciaza bliźniacza, jesli chodzi o szpital wojewodzki to katastrofa nie chce tam lezec
  • Czesc! zastanawiam się jakie są wasze wrazenia z porodu w CSK W Katowicach Ligocie badz w Klinice w Tychach. Moze ktoś by mi coś powiedział gdzie lepiej rodzic, ile to kosztuje np porod rodzinny czy w wodzie no i ogolnie czy atmosfera jest przyjazna. Dodam ze w Tychach do tej pory nie mam tam kontaktu z zadnym lekarzem wiec nie wiem czy to by bylo tak prosto sie tam dostac...?
  • Tychy(10)

kto ostatnio rodził w Tychach - pytam i pytam i nic ? prosze napiszcie mi, bo po ostatnje informacji trochę sie przestraszyłam.
  • Dziewczyny czy wiecie, co ostatnio dzieje się w Tychach? Rodziłam tam 3 lata temu, byłam bardzo zadowolona. Chcialabym wiedziec jednak, czy cos sie nie zmienilo w ostatnim czasie. Prosze, podzielcie sie swoimi doświadczeniami! Na poród będę jechala z Bielska! Pozdrawiam, magda /38 tydz/
  • Tychy(7)

Zgadzam się w 100%, rodziłam w październiku 2005 roku, jednak najgorzej wspominam personel izby przyjęć, to było moje 1 dziecko, byłam cała wystraszona, a tutaj burkliwa i prawie obrażona siostra. Męża zostawiła przed traktem porodowym na długi czas i nie wiedział co ma robić. Żenada. Jednak położne z traktu porodowego wszystko wynagrodziły, dziękuję
  • Według danych ze strony fundacji rodzić po ludzku szpital w Tychach przeszedł metamorfozę - chciałabym prosić o ocenę tych danych przez osoby które faktycznie tam ostatnio rodziły... Jest przyszpitalna szkoła rodzenia. Można obejrzeć szpital przed porodem. Golenie i lewatywa nie wykonuje się. Do porodu: 6 stanowisk na trakcie porodowym, podzielonym na boksy, 2 sale pojedyncze, koło porodowe szwajcarskie do porodów wertykalnych, krzesło porodowe, wanny, liny, worki sako, piłki...
  • Szukam dziewczyn które tam rodziły niedawno. Większośc opini jakie znalazłam były sprze 4-5 lat a wiadomo dużo mogło się zmienić. Zastanawiam się nad szpitalem w Jaworznie lub w Tychach.
  • Czy któraś z was tam rodziła? Mój termin nareszcie (!!!) się zbliża a chciałabym wiedzieć jak przebiega poród w wodzie w tym szpitalu.
  • Z tego co pisałaś na forum 29.04 jestes juz po porodzie w tychach. Proszę więc o informacje czy nadal jesteś zadowolona z tego szpitala i czy z czystym sumieniem mozesz go polecić? Ja mam rodzic pod koniec lipca ale czytając opinie-w większości negatywne waham się między tychami a mikołowem mimo że lekarza mam z tychów. dziękuję i życzę wszystkiego dobrego. Może ktoś inny również się wypowie?
  • Cześć dziewczyny ,czy znacie jakieś opinie o gin.Gwara z Tychów? Wiem że pracuje w szpitalu w Oświęcimiu, przyjmuje w Tychach i dlatego zastanawiam się nad wyborem szpitala, Tychy bądz Oświęcim. Poradzcie.
  • czy ktoś mógłby polecić dobrego lekarza w Tychach?
  • czy ktoras z Was rodziła w szpitalu w tychach lub cos o nim słyszała? Pytam bo najprawdopodobniej ja sie tam znajde a nie znam opini na jego temat.
  • dziewczyny czytam te posty i zastanawiam się - czy rzeczywiscie w Tychach jest tak źle? Pzrecież jak chodzicie do gina, który pracuje w Tychach, to czy rzeczywiscie nie zwraca uwagi na swoje pacjentki? No powiedzcie? Przecież słyszałam, że jest odnowiony odział i co tam jest takiego "do bani", że każdy rezygnuje? Czy ktoś zna moze nazwisko ordynatora, bądź jego zastepcy oczywiscie na połozniczym? CZEKAM!!!
  • Witam wszystkie forumowiczki!! Dziewczyny doradźcie mi - jestem w początkowej ciąży i mam jeszcze tą możliwośc wyboru. Dużo dziewczyn proponuje szpital w Tychach. Chcępoznać wasze opinie na temat tego szpitala. Dzisiaj wybieram się do dr Jastrzębskiego. Co sądzicie?
  • Jakie są Wasze opinie na temat szpitala w Tychach. Interesują mnie opiniena temat personelu, porodów rodzinnych oraz czy jest możliwość znieczulenia zewnątrzoponowego. Jeszcze nie jestem zdecydowana czy będę z niego korzystać ale chciałabym miec to wyjście awaryjne. Za opinię dziekuje i pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy.
  • Witajcie!!! Chciałam zapytać: co sądzicie o szpitalu w Rudzie Ślaskiej ( czy ma dobrą opinię), a może Szpital Wojewódzki w Tychach. Podpowiedzcie, który z nich ma lepszą renomę!!! Za odpowiedź jestem bardzo wdzięczna, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się