Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      tychy

tychy

(5 wyników)
    • Witam Swego czasu polecano tutaj okuliste z Tychow, majacego pojecie o Boreliozie, ma ktos namiary na ta osobe? Z gory dziekuje
    • Witam Szukam bratniej duszy zmagającej się z boreliozą z Tychów i okolic, aby dzielic sie inf i leczeniem w naszym regionie.:-)Pozdrawiam
    • Kochani, Tak, wiec po dwóch latach od ugryzienia, a łącznie po 11,5 miesiącach leczenia dożylnego oraz tradycyjnymi tabletkami doczekałam się końca... Czuję się dobrze, badania na babesję i boreliozę PCR wyszły negatywnie!!! Nie mam już objawów ze strony układu neurologicznego ani także tych standardowych przy boreliozie... Wierzę w to teraz, że jednak można się wyleczyć :))... Tym którzy nadal walczą z tą okropną chorobą chciałabym dodać otuchy i powiedzieć, że jednak warto pomęczyć się j...
    • Witam, zróbcie sobie poziom 25 OHD (witamina D3), czekanie na wynik np z Wrocławia trwa parę tygodni, ale warto , bo w przypadku jej niedoboru leczenie najlepiej dobranymi ABX boreliozy może być bezskuteczne.W razie braków trzeba ją pewnie uzupełniać stopniowo pod kontrolą fachowca. Wiemy na własnym przykładzie, poza tym to nie mój" wymysł",pozdrawiam , ania.
    • Witam Wszystkich Dawno nie bylem na tym forum osoba piszaca.Codziennie zagladam tu tylko czytajac.Sytuacja zmusila mnie jednak do tego by kliknac krotki watek. Jak wiadomo weteranom ktorzy mnie znaja(ja tez za takiego sie uwazam) na forum tym bylem jako jeden z takich jak Wy leczacych sie i szukajacych pomocy.Trafilem pod skrzydla dr.z Krakowa.Abxami faszerowalem sie 1,5 roku.Z dobrym,mam nadzieje skutkiem,bo dokuczajacych mi obiawow pozbylem sie w wiekszosci.Pozostal mi lewo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się