tychy

(15 wyników)
  • Możecie polecić dobry salon sukien ślubnych w Tychach (i okolicy)?
  • hej hej hej znowu cierpie na leki egzystencjalne i czekam na wasza pomoc - z polecenia, zarezerwowałam tego oto dj - nie jest tani:( ale podobno swietny jesli macie jakiekolwiek uwagi, prosze piszcie;) szczegolnie te krytyczne pozdrawiam
  • Witam, Jak w temacie - szukam sali na wesele która spokojnie pomieści 80 osób. Będziemy mieli własną kucharkę dlatego szukam samej sali z zapleczem kuchennym a nie restauracji oferującej kompleksową obsługę :) Może ktoś zna jakiś ladny wyremontowany dom działkowca, sale w remizie lub po prostu jakiś dom weselny :) szukam nie tylko w Tychach. Oferty z okolic również mile widziane :) Z góry wszystkiem serdecznie dziękuję za pomoc Pozdrawiam
  • Zaprojektowałam suknię na swój ślub.... Mam też piękny materiał ( złocisty shantung )... Czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzoną, świetną krawcową, która zna się na rzeczy i mogłaby mi uszyć kreację ?
  • Szukam kapeli na wesele najlepiej z śląska albo taką która nie będzie miałą oporów dotrzeć do Tychów na wesele, najlepiej jak by to były żywe instrumenty a nie kejbord i dwóch Zenków śpiewających. Szukam naprawde dobrej kapeli za rozsądną cenę która zagra muzykę i dla starych i dal młodych i wykona to profesjonalnie (nie szukam zespołu typu disco polo). z góry dziękuje za pomoc cover band odpada już mają zajęty termin i podobno nie grają na dwu dniowych weselach a ja ich znam t...
  • czy ktoś z tu obecnych bawił sie na weselu w restauracji Magnolia w Tychach? wygląda fajnie ale zastanawiam się nad jedzeniem i obsługą. Dziękuję z góry za wszelkie informacje :)
  • Potrzebuje wynajc bus na wesele z Tychów na Kobior, kasia_85_@onet.eu
  • Witajcie! Mam do Was pytanie. Czy ktoś mógłby mi polecic sale na wesele w okolicach Tych lub Pszczyny? Znalazlam niewiele w internecie, może po prostu nie potrafie szukać;) Będę BARDZO wdzięczna, jeśli ktoś podsunie mi jakis pomysl. Pozdrawiam ciepło.
  • Gdzie można zrobić wesele w wyżej wymienionych miejscowościach albo w okolicy? Od razu napiszę, że odpada Zameczek w Promnicach. Mogą być restauracje albo sale w Domach Działkowca czy Strażnice. Z góry dziękuję
  • Czy ktos organizowal tam wesele/slub? Czy warto wydac tyle kasy, jak obsluga, jedzenie,pokoje no i ogolnie jakie wrazenia?
  • Ile ich w rzeczywistosci potrzeba? Wsele zacznie sie kolo 19, najpierw obiad a potem jeszcze 2 gorace posilki, kolo 11 i 2 w nocy, wystarczy?
  • Dziewczyny - jak to jest z kuponami zniżkowymi na targach? Czy faktycznie są, a jeśli już - to do jakich firm? Przynam, że najbardziej interesują mnie te z salonów jubilerskich - możecie zdradzić które firmy oferują taką formę promocji? Szczerze - nie chce mi się iść na targi (tymbardziej, że wszystkie najważniejsze sprawy ślubne mam domknięte), ale znajoma z pracy przekonuje mnie, że warto (przynajmniej rok temu tak było). Wiem, że w niektórych miastach targi już były - opowiedzcie j...
  • na wesele na termin 4.08.2007 dajcie jakies linki oczywiscie niedrogich
  • Jestesmy totalnie zdegustowani naszym lokalem, jeszcze nie podpisalismy umowy, sprawa sie wlecze w nieskonczone, wciaz czegos zapominaja, zle wpisuja, doliczaja nam jakies ukryte koszta... Zmeczeni jestesmy ta sytuacja, Gdybyscie slyszeli o jakims wolnym lokalu na 40 osob na Slasku lub w okolicy, dajcie znac, PROSZE...
  • Prosze o pomoc w sprawie wyboru orkiestry na przyjęcie weselne. Z góry serdecznie dziękuje!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się