tychy

(5 wyników)
  • Witam, Chcę kupić synkowi buciki jesienne.Stópkę ma 12,5 cm i bardzo szeroką z wysokim przegubem.Czy ktoś się orientuje, gdzie w okolicach Tychów takie buciki dostanę?Nie mam pojęcia tez jaki to bedzie rozmiar - 21,22...? Szukam też bucików do chodzenia po domu. Bardzo proszę o pomoc, bo chciałabym jechać z małym i przymierzyć, a wolałabym pojechać w konkretne miejsce, a nie błąkać się i szukać, czy gdzieś coś mają. Pozdrawiam
  • Jestesmy w Gorach,a Kasia ma tylko sandalki, najblizej sa Tychy i prosze Mamusie podajcie mi namiar gdzie moge kupic Kasi pelne buciki Bartek, Elefante, albo inne np. Mrugala. Bede wdszieczna za szybka odp. Pozdrawiam Was goeaca z pieknych gor :-) 17.03.2005 - wtedy wszystko sie zaczelo :_) Kasiu- dzieki za kolejny Dzień Matki, kocham cię, nasz Pędraszku :_)
  • choinka(6)

gdzie można kupić ładną sztuczną choinkę? (Katowice, Tychy, Mikołów)
  • Czy ktoś widział w Silesii w Katowicach w Zarze lub Benettonie kurtki chłopięce, rozmiar 86 cm, jesienne i zimowe?
  • Ja do pewnego czasu omijałam je z daleka. Ale zupełnie niedawno odkryłam taki jeden sklepik i jestem w szoku! Kupiłam już małemu spodnie za 9 zł (bardzo porządne sztruksy - grube i ciepłe),3 koszulki z krótkim rękawem (nowiuteńkie, po 4 złote każda!), a ostatnio kurtkę zimową za jedyne 15 złotych. Ceny są niesamowicie niskie a towar naprawdę pierwszej jakości.Doskonały gatunkowo, w bardzo dobrym stanie. Sklepik prowadzi miła starsza pani. Co sądzicie na temat takich sklepów? Moja t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się