Gość: mirek lub nie JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 23:11 Poseł Sekuła jesr nieuczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waryniol Re: wybory IP: *.stk.vectranet.pl 04.09.10, 10:49 tak jest od początku jego politycznej kariery Odpowiedz Link Zgłoś
onufry-z Re: wybory 04.09.10, 13:08 kielonek-online napisał: > Tylko ja jestem uczciwy! Najuczciwsza uczciwość - BIAŁY KRUK wyborczy! Potrzebujemy takiej alternatywy dla zwietrzałej pary Małgosia - Mirek. Więc przedstaw się, kampanię rozpocząć już czas. Powiedz uczciwie jak się nazywasz, ja nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: wybory 04.09.10, 22:52 Nie potrzebuję kampanii, wygram bez niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: wybory IP: *.stk.vectranet.pl 04.09.10, 22:59 Dobrze wierzyc w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on(i)et Re: wybory IP: *.stk.vectranet.pl 04.09.10, 23:25 ..."W Zabrzu z dotychczasową, bezpartyjną prezydent Małgorzatą Mańką-Szulik zmierzy się poseł PO Mirosław Sekuła, szef sejmowej hazardowej komisji śledczej, a w przeszłości prezes Najwyższej Izby Kontroli. W latach 90. Sekuła był już wiceprezydentem Zabrza, był też radnym w tym mieście. W wyborach w 2006 r. Mańka-Szulik startowała z ramienia lokalnego komitetu Skuteczni dla Zabrza i wygrała II turę, pokonując kandydata PO Rafała Marka różnicą 192 głosów. Jest jedyną kobietą zarządzającą dużym miastem na Górnym Śląsku."... Odpowiedz Link Zgłoś