ukochany

(4 wyniki)
  • Kochane,czy myslalyscie nad tym,zeby sprawic jakas niespodzianke na weselu dla swojego obecnego narzeczonego? (nie chodzi mi tu o np. zeby orkiestra zagrala jego ulubiona piosenka od zony) ale cos innego.mysle nad tym od tygodnia i nic nie moge wymyslic :( poradzcie cos,prosze.wesle 7,10,2006
  • Jak radzicie sobie z tęsknotą za bliskimi?? Bo ja dzis mam dołka-ale takiego straaasznego. Mój mężczyzna jest od wczoraj daleko ode mnie a ja juz "chodzę po ścianach" z tęskonoty za Nim..:( Nawet nie sadziłam,że aż tak mnie wezmie : (W pracy nie mogę się skupić(a jak na złość koniec miesiąca i mnóstwo pracy),ciągle myśle jak mu mija podróż,czy nie jest zmeczony etc.W domu tez nie lepiej.Wczoraj było troche lepiej,bo pojechałam do rodziców a dziś snuje się po domu i nie moge znaleź...
  • Moze mi ktos podpowie...moze to dziwne i nietypowe, ale chcialabym sie oswiadczyc facetowi z ktorym jestem 7 lat juz. Wiem, ze on tez mysli o oswiadczynach i z pewnoscia chcialby mnie nimi powalic;) Ja tymczasem mam zamiar go totalnie zaskoczyc i sama sie jemu oswiadczyc ale tak, zeby nie zapomnial ich do konca zycia. Moze ktos, cos podpowiedziec? Jak to zrobic?
  • Mam pytanko, czy ktoras z was widziala kiedys panne mloda w okularach? CZy to nie wyglada troche smiesznie? Pytam bo sama nosze okulary.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna