wejherowo

(12 wyniki)
  • Witam Mam mieć cesarkę ze wskazań medycznych i zastanawiam się nad szpitalem. Prosze o opinie na temat w/w szpitali. Czy znieczulają zzo, czy narkoza. Czy mąż może być ze mną, jeśli znieczulenie zzo. Czy po porodzie szpital ma w ofercie pojedyncze sale (chciałabym, aby maż mógł przebywać ze mną i z dzieckim po porodzie). Czy na poród umawiam się na konkretny dzień, czy czekam do pierwszych skurczy, a potem do szpitala, ewentualnie wcześniej zgłaszam się na patologię ciaży i t...
  • jeździłąm do Gdańska (z Redy) ale od porodu nie mam na to czasu. Polećcie kogoś dobrego prywatnie albo z NFZu. Z telefonem/adresem.
  • Gdzie można sobie zrobić dobre badanie usg piersi prywatnie ( poza szpitalem)? Lekarz podejrzewa u mnie guzy. Mieszkam w Rumii.
  • Dziewczyny które rodziły w Wejherowie ! Czy udało się wam uniknąć cięcia ?Czy można prosić położną o nie nacinanie ?
  • wywalic tych urzędasów na zbitą mordę z ich cieplych posadek!!!!!!!!!! a tej mądrej z NFOZ życzę wszystkiego najgorszego i konieczności leczenia kilkadziesiąt km od miejsca zamieszkania!!!!!!
  • Moja żona ma na maj termin. Na cc nie udało mi się jej namówić, ale chociaż stanęło na ZZO. Od jakiegoś miesiąca jeździmy więc po całej okolicy (Trójmiasto, Puck, Wejherowo...) i szukamy szpitala, w którym takie "luksusy" oferują. No i jest DRAMAT. Kliniczną i Redłowo odrzuciliśmy na wstępie jako rzeźnie, kierując się opiniami zarówno z pierwszej ręki (znajomi), jak i z Sieci. Wizyta na Zaspie zniechęciła nas po dziesięciu minutach - od dwóch różnych położnych dowiedzieliśmy się, że ...
  • należy śledzic literaturę i osiągnięcia kolegów z krakowa nie jesteście pierwsi w Polsce!!!!
  • Witam, za 2 dni ide z dzieckiem 3l. do szpitala na operacje i tak sie zastanawiam co powinnam ze sobą zabrać. Wiadomo ubranka i kosmetyki, dokumenty. Ale moze coś wam przyjdzie do głowy co jeszcze jest niezbedne??????? Bo jedziemy daleko do tego szpitala i o powrocie do domu po jakieś rzeczy nie ma mowy. Pozdrawiam
  • Niedługo czekają mnie narodziny małego potomka. Bardzo wiele złego nasłuchałam się o szpitalu w Redłowie, ale niestety jest on najbliższy mojego miejsca zamieszkania. Wciąż się zastanawim, na który szpital się zdecydować i czy naprawdę tak istotne jest, aby pracował w nim lekarz, który prowadzi ciążę? Może coś napiszecie na temat.
  • Polećcie proszę gdzie w Trójmieście najlepiej usunąć dziecku 3 migdał (po raz drugi niestety). Bardzo liczę na Waszą pomoc.
  • dziewczyny moze się orientujecie gdzie mogę wykonać testy alergiczne dziecku? no i jaki jest koszt tych badań. Interesuję mnie Gdynia, Rumia, Reda, Wejherowo Dostałam skierowanie panstwowo do alergologa ale terminy są koszmarne-w lipcu będą zapisay dopiero na anstępne m-ce :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się