wenecja

(7 wyników)
  • wzoru zwiazanego z Wencją szukam
  • Witam! Poszukuje fajnych schematów z widokami z Wenecji. Może któraś z Was ma coś takiego to bardzo bym prosiła o przesłanie mi albo schematów, albo namiarów na strony gdzie mogą być.
  • Wenecja(5)

Witam serdecznie:-) Niecałe pół roku temu znalazłam to forum i zaraziłyście mnie krzyżykami. Okazało się, że to wspaniały sposób na odpoczynek po stresującej pracy... Mam olbrzymią prośbę. Zbliżają się okrągłe urodziny mojego taty i bardzo chciałabym mu wyszyć jakiś widoczek Wenecji. Jak na złość na nic nie mogę trafić. Wiem, że kiedyś coś ładnego było na forum haftowanko, ale nie mam teraz do niego dostępu, niestety:-( Pomożecie nowej??
  • Witam, wydaje mi się że w tym schemacie photo.163.com/photos/suki924108/54122520/ brakuje elementu? Prosze o podanie całego schematu:) i innych o wenecji:) bo bardzo wiele podanych jest juz nieaktualnych a ja nie zdazyłam zapisac:( Pozdrawiam Podaje jeszcze link znaleziony przypadkiem www.mundorecetas.com/recetas-de-cocina/recetas-postp1010946.html
  • Proszę pomóżcie - poszukuję wzoru do tego haftu: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1827154,2,1.html Będę wdzięczna za pomoc
  • Kiedyś widziałam dwa obrazki w Kramie z Robótkami. Jeden z nich mam i zrobiłam picasaweb.google.pl/bbzielinska/MojeHafty#5186403301485347042, szukam drugiego z tej serii...czy ktoś może mi pomóc?? Jeśli ktoś ma ten wzór, czy mogłabym prosić o przesłanie na maila bbzielinska@poczta.onet.pl?? Będę bardzo wdzięczna i zawsze służę pomocą :)
  • venezia(8)

czy ktoś posiada jakieś schematy z venezią .albo plażę .mam 2 obrazki ale może macie coś ładniejszego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się