Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      wenecja

wenecja

(6 wyników)
    • Pomóżcie proszę - wykupiłam bilety w Wizzair i nie wiem czy to lotnisko jest w Wenecji czy w Treviso. Jak możnaby się dostać z Trento do tego lotniska? Nie mogę się dodzwonić do Wizzaru z mojej komórki i nie wiem teraz gdzie mam jechać :)
    • Witajcie :) Niedlugo lece po raz pierwszy do Wenecji, wiec chcialabym dowiedziec sie czegos o tym lotnisku. Znacie moze jakies polaczenie autobusowe z Triestem ! Dzieki :) Ania
    • interesuje mnie takie polaczenie (BEZPOSREDNIE ) jak i gdzie ? i czy w ogole to mozliwe? dziekuje za pomoc z gory
    • czy ktoś był i podpowie jak stamtąd sie dostac np. do Treporti czy Lido di Jesolo? jakies busy itp., podpowiedzi praktyczne przydatne - ceny, częstotliwośc odjazdów.z góry dziekuję
    • Witam Lecę za tydzień do Włoch, czy zamiast numeru paszportu i daty ważności paszportu można tam wpisać numer dowodu i czy wówczas podać datę ważności dowodu? Przy czym nigdzie nie piszą "dowód osobisty" tylko w formularzu domagają się danych paszportu - o co chodzi? Ktoś już odprawiał się przez internet z wizzairem za pomocą dowodu? Po co brać paszport do Włoch.
    • Czy ktoś się orientuje jakie linie latają z Berlina do Florencji ( nie stranie drogo ). Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się