Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      wenecja

wenecja

(5 wyników)
    • Jak jechać do Wenecji w początkowej fazie przez Czechy? Kraków Ostrava Brno Wiedeń?? czy przez Słowację?? Kraków Zilina Bratysława Wiedeń??? Dzięki za odpowiedź.
    • Gdzie w podróż poślubną w lutym? Co mi doradzicie? Myślałam może o Paryżu lub Wenecji, ewentualnie jakiś rejs wycieczkowy!?! Jak sądzicie? Dodam tylko, że chodzi o prezent-niespodziankę dla brata i jego (narazie:) narzeczonej. Oboje mają po 23 lata. Z jakim biurem ich wysłać czy raczej na własną rękę to załatwiać? Dzięki i pozdrawiam wszystkich
    • Planujemy dwutygodniowy wypad samochodem do północnych Włoch (początek w Wenecji Julijskiej) w drugiej połowie sierpnia. Czy ktoś może polecić jakieś ciekawe miejsca, które niekoniecznie znajdę w przewodnikach? Za wszelkie uwagi i rady również będę wdzięczna, pozdrawiam
    • w schronisku mlodziezowym w Wenecji do rejestracji potrzeba paszportu podobnie w paru innych hotelach. Co z tego ze mozna granice przekroczyc na podstawie dowodu skoro potem bez paszportu nocy sie nie spedzi.
    • W Anglii wychodzi cieszaca sie spora popularnoscia ksiazka Crap Towns (miasta do d...) i obejmuje 50 najgorszych - zdaniem autorow - miast w Anglii. Pomijam ze w Polsce taka ksiazka nie moglaby sie ukazac (bo zaraz bylaby oprotestowana przez wszystkie rady miejskie), ale proponuje zabawe europejska. Moje typy: SF Lahti - nieciekawe, schematyczne i po prostu nudne UK - sporo tego... Hull - miasto zaraza, Slough, Bracknell, Southampton, Northampton (wielka sypialnia) Taunton - zma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się