wenecja

(3 wyniki)
  • Czy ktoś z Was orientuje się, czy w tych okolicach są hurtownie z chińskim towarem. Znam takowe w okolicach Napoli i Catanii, ale to ciut za daleko, jak na obecną chwilkę :-( Są też w Prato, ale to też daleko, ech... Proszę o pomoc, za co z góry dziękuję :-)
  • Cze wszystkim . Wybieram sie samochodem do Włoch - dokładnie w okolice Rimini.Doradzcie mi ktoredy najlepiej jechac, chodzi mi o trase, zeby były najmniejsze koszta związane z samochodem . Chodzi mi zeby nie jechac platnymi drogami , gdzie jest najtansze paliwo?(jade dieslem)? przez ktore kraje jechac?(wyjezdzam z Radomia) Pozdrowka
  • tak sobie czytam Wasze wypowiedzi i widze, ze jest straszny metlik z tymi smsami, telefonami i innymi... kazdy podaje inne karty na innym topiku i tak do konca nic nie wiadomo. proponuje wiec jeden topik na ten temat. wpisujecie tu waszym zdaniem (ale tylko wyprobowane, a nie zaslyszane) najbardziej korzystne srodki porozumiewania sie z krajem. oto moja lista: 1. smsy: mam 2 numery, w vodafone i timie, wiec jestem zalogowana na obu. w timie mam 10 dlugasnych smsow dziennie, kto...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się