Forum Kultura Książki Książki
ZMIEŃ
      wyczerpany

wyczerpany

(4 wyniki)
    • Niech ktoś mi powie jak to jest książa ma być od jutra w księgarnaich a już wyczerpał się nakład. Chodzi mi o nową książkę Lisa "Polska, głupcze!".
    • Zobaczcie sobie nowy portal: www.wyczerpane.pl/ Jak Wam się podoba pomysł - mnie bardzo.
    • Słuchajcie, to straszne, ale wyczerpałam repertuar książek, które "chciałabym przeczytać". Błądzę po omacku, pożyczając z biblioteki na chybił-trafił różne rzeczy, licząc na to, że coś mnie zainteresuje i nic! Wszystko potwornie nudne lub głupie lub nawet nie takie złe, ale w żadnym wypadku nie zachwycające. Pomóżcie, proszę i podajecie jakieś tytuły, autorów, których cenicie, albo którzy nauczyli was czegoś nowego albo w ogóle cokolwiek, bo już nie wiem, co mam robić! Czuję, jak ...
    • Dawno temu i trochę mniej dawno był podawany link do pewnej strony - mialy być tam zbierane tytuły ksiązek, których od dawna nikt nie wydawał, a które czytelnicy chcieliby widzieć w księgarniach, była nadzieja, ze jak będzie dostatecznie duża siła vox populi, to ktoś się zbierze i wyda. Stronę pamiętam, tytuł wpisywało się w takie okienko pośrodku strony, na dole. Tylko gdzie ona była ?????? Pomocy, od trzech dni maltretuję google i tutejszą wyszukiwarkę i już mi się uszami ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się