Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      wyczerpany

wyczerpany

(3 wyniki)
    • pracą nauczyciela. duzy wpływ na wyczerpanie psychiczne i fizyczne praca ma ciaza,ale widze,ze inni tez juz sa przemeczeni,a to dopiero drugi miesiac pracy minal. rady sa raz lub 2 razy w miesiacu i wtedy siedze od osmej do 21, raz na miesiac zebrania z rodzicami. do pracy mam daleko i wychodze z płaczem z domu. po powrocie sprzatam szybko i calymi popoludniami siedze nad ukladaniem lub sprawdzaniem testow, przygotowaniem do zajec. a jak slysze ile to mamy wolnego i jak mamy dobrz...
    • Prosze doradzcie mi cos, pomozcie bo ja juz sil nie mam, nie wiem jak postepowiac, co robic zeby bylo dobrze, bo moje wszelkie starania na nic, moje wysilki i tak zawsze konczy sie to tak ze nie wytrzymuje nerwowo, placze, rwe sobie wlosy z glowy itd. Otoz chodzi o mojego synka. Zawsze były kłopoty z jego chodzeniem spac w dzien. Gdy go usypiam, robie mu mleko, klade sie z nim i leze poki nie zasnie, czasem nawet opowiadam bajki lub po prostu z nim rozmawiam co bedzie jak sie obudzi. Czasem...
    • Dziewczyny dostałyście już prezenty za kody? Chyba do 31 stycznia mieli je wyslac a u mnie pustka w skrzynce:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się