Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      wynagrodzenia

wynagrodzenia

(45 wyników)
    • Witam, Właśnie niedługo rozpoczynam swoją kolejną przygodę sprzedażową w nowej branży. Firma międzynarodowa, obecna w kilkudziesięciu krajach na całym świecie. Struktura w Polsce typu - firma rodzinna - ca. 40 osób. Mam duże doświadczenie w kontaktach na rynku B2B. Do tej pory pracowałem w b. dużych korporacjach. Nie lubię wyścigu szczurów! Nowy pracodawca zapewnia mi dodatkowo - opiekę medyczną w Medicover, nowy samochód służbowy klasy średniej wyższej. System premiowy - uz...
    • Powiedzcie mi czy naprawdę jest aż tak źle na rynku pracy? Jestem właśnie w trakcie zmiany pracy , chodzę na rozmowy, i na wszystkich robią wieelkie oczy gdy przychodzi do rozmowy o finansach. Nie oczekuję super wygórowanego wynagrodzenia, ale muszę utrzymać dom , mam kredyty i nie będę pracować za mniej niż 4500 brutto( mam duże doświadczenie zawodowe i na poprzednim stanowisku tyle zarabiałam), zwłaszcza że średnia w Wwie to 4600. Jeszcze w zeszłym roku dostawałam oferty za większe pi...
    • Cześć niedługo mam już chyba ostatnią rozmowę z sprawie pracy Asystentki zarządu-do tej pory nie była poruszana kwestia wynagrodzenia i nie wiem zupełnie ile powinnam sobie zażyczyć. w tej chwili pracuje jako Asystentka Prezesa w dużej międzynarodowej firmie.Znam biegle angielski i dość dobrze francuski, mam licencjat. Prace chce zmienić z powodu mojego obecnego wynagrodzenia ktore jest mowiąc szczerze koszmarne (2tys. brutto). Firma do której ide działa w branży finansowej jest ...
    • Witam, zaczynam prace w tzw. budżetówce. Nie istotne gdzie, wiem ze w większości przedsiebiorstw wynagrodzenie jest podobne jak na początek 1300-1700. Jak później ksztaltuja sie te wynagrodzenia, czy dlugo nalezy pracować za taka stawkę? Proszę o przykldy jak to wygląda.
    • Hej Mam problem: co nalezy odpowiedziec na pytanie przyszlego pracodawcy :"jakie chcialaby pani/pan otrzymac wynagrodzenie?", szczegolnie jesli sie nie wie jakie pensje sa w firmie wyplacane?! Pozdr.
    • Witajcie. Chciałabym podpytać jak to było u Was - jaki procent podwyżki wynagrodzenia dostaliście po okresie próbnym? Czy były jakieś negocjacje? Czy stawialiście twarde warunki? Na rozmowie wstępnej było powiedziane, że na okres próbny jest inna płaca, a potem inna i czy wtedy można jasno stawiać warunki, że chcemy minimum x %. Z góry dziekuję za wszelkie sugestie.
    • Witajcie, wiem, że taki wątek pojawił się kiedyś na forum, ale sporo czasu temu, a przecież czas w tej mierze wiele zmienia... Idę na rozmowę do dużej kancelarii i zastanawiam się, o jakim wynagrodzeniu mogę rozmawiać (tak w skrócie: biegle 2 języki, studia podyplomowe w tym zagraniczne, doświadczenie zawodowe, ale jak dotąd nie w kancelarii)? Podzielcie się proszę doświadczeniami.
    • moze ktos mi powie jak wyegzekwować wynagrodzenie od pracodawcy. moja zona była zatrud w firmie PKZ/BHZ - Export sp. z o.o. w Warszawie. Szefowa zalega z wynagrodzeniem za ok. poł roku. Pisalismy do zus, pip - przychodziły kontrole i oczywiście nic. Jakieś upomnienie aby wypłacić wynagrodzenie oraz opłacić składki (bo sie okazało ze również nie były). I firma dalej przędzie niewypłacając kasy wielu osobom. Nawet robi podejścia pod przetargi państwowe - z tego co słyszałem. Moze kt...
    • Nie znam się kompletnie na wynagrodzeniach w rzeczonej branży więc proszę o radę. W telegraficznym skrócie...kupiłem mieszkanie, rynek wtórny 42m2 2 pokoje. Z końcem marca odbieram klucze, wchodzi pan od remontu i panowie od okienek (tyle, bo większego remontu mieszkanie nie wymaga). Z racji pracy do późnych godzin i lenistwa (no może najpierw lenistwa) chciałbym, żeby ktoś mi to mieszkanie zaraz po remoncie posprzątał na błysk. I tu moje pytanie - na ile wyceniacie taką pracę (co...
    • Witam, Miesiąc temu zostałam wpisana na listę radców prawnych w OIRP-ie na Pomorzu. Chciałam przenieść się do Warszawy, porozsyłałam swoję oferty po tamtejszych firmach i otrzymałam zaproszenia na rozmowy do kilku średniej wielkości (kilkunastu prawników) kancelarii. W związku z powyższym mam pytanie: ile wynosi wynagrodzenie prawnika z uprawnieniami (tak jak np. radcy w moim przypadku) na początek w Warszawie? Nie chcialabym strzelać gdyby podczas wstępnej rozmowy zapytano mnie o...
    • Czy wie ktoś, ile zarabia (z wszelkimi dodatkami) nauczyciel mianowany w państwowej szkole średniej po 10 latach pracy?
    • Witajcie drodzy Internauci, Wczoraj odkryłem Wasze (Nasze) forum i spory ruch jaki na nim panuje. Jestem mężczyzną, bardzo młodym, wiele lat kształciłem się w dziedzinie finanse i równie wiele w zakresie psychologii. Mam kilka lat doświadczenia zawodowego, w tym menedżerskiego a moja wiedza z zakresu finansów jest bardzo szeroka. I.. mam problem. W niewielkiej częśći taki jak większość tutaj - nie moge znaleźć pracy - ale to mnie nie dziwi - standardy na rynku pracy si...
    • Mieszkam z rodziną, zapewniają mi również wyżywienie, wynagrodzenie wynosi 1500 zł netto(niestety bez umowy). Pracuję 12-13 godzin dziennie, traktują mnie raczej jako członka swojej rodziny, niestety nie daje rady.Dzieciaki mocno dają popalić, dochodzą również inne domowe obowiązki, padam z nóg,czy powinnam oczekiwać większego wynagrodzenia za tą tyrańczą pracę?
    • Zaczynam nowy temat, aby dowiedzieć się od Was co sądzicie o następującym przypadku. Stanowisko - Key Account Manager Miejsce pracy - Warszawa Branża - Finanse (Sprzedaż usług, Consulting) Wynagrodzenie zasadnicze - 10 000 zł brutto Dodatkowy system premiowy - tak Planuję zatrudnienie osoby na poziomie z dużym doświadczeniem w B2B, na powyższych warunkach. ???
    • Za ubiegły rok ( 2003 ) mam niewykorzystany urlop wypoczynkowy. W roku 2003 miałem wyższe wynagrodzenie niż obecnie. Czy wykorzystując teraz zaległe dni urlopu mam prawo ubiegać się o zapłatę po starej stawce? Pracodawca się nie zmienił, zmieniły się tylko warunki wynagrodzenia od 1 lutego 2004. Bartek
    • Witam. Ile zarabia się w PARP na stanowisku specjalisty, starszego i głównego specjalisty ? Pytam ponieważ pojawia się tam sporo ofert pracy, a na wiele z nich nie mogą znaleźć kandydatów. Czy zarobki są tak niskie czy wymagania takie wysokie ? Proszę o rzetelne informacje, gdyż poważnie rozważam aplikowanie do tej instytucji.
    • Ile mozna zarobic w firmie farmaceutycznej na stanowiku asystentka biura?? z gory dzieki za odpowiedzi:) oczywiscie to na penwo tez zalezy od firmy ale pewnie mniej wiecej sa podobne wynagrodzenia...
    • Jestem tegoroczna absolwentka studiów ekonomicznych, jutro mam rozmowe o prace o charakterze asystentki konsultanta (staż) w Warszawie. Jakiej płacy mogę oczekiwać? Pomóżcie! Nie jestem z Warszawy, wiec niestety nie potrafie tego ocenic. Z góry dzieki za info;-)
    • Wszędzie pisza o rosnących pensjach. Mnie od 2000 roku dukrotnie obnizano pensję, obecnie mam 2500 netto, a do pracy czeka cała kolejka osób gotowych pracowac za 1300 netto. Jakie mam szanse walczyc o swoje zarobki w tej sytuacji, Czy faktycznie wszystkim się tylko polepsza, a ja przebywam w jakiejs wyjatkowej grupie?
    • Wybieram sie tam na rozmowe - stanowisko asystenckie w dziale Finance. Jakiego wynagrodzenia moge oczekiwac na poczatku? Koncze wlasnie niezle studia z b dobrymi wynikami. Troszke doswiadczenia juz mam - to co udalo sie zebrac przez okres studiow. Myslalem, zeby powiedziec ok. 1800 na reke na poczatek. I pytanie drugie - jak tam ejst z atmosfera? Na razie slyszalem, ze wiekszosc tam chodzi casual, co mi sie niesamowicie spodobalo;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się