Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      wynagrodzenia

wynagrodzenia

(8 wyników)
    • ja wkrotce bede potrzebowala opiekunki dla swojego malucha. od poniedzialku do piatku, 8godzin dziennie. u mnie w domu. jakie wynagrodzenie miesieczne zaproponowac? moze sa tu jakies Panie zainteresowane - jakie stawki by Was interesowaly?
    • witam czy orientujecie się ile mniej więcej zarabia nauczyciel stażysta w takich placówkach? składam właśnie CV do przedszkoli, ale głupio tak od razu pytać o zarobki
    • Witam, zastanawiam sie ile jest placone za dodatkowe nadgodziny ponad 40h w 5 dniowym tyg pracy pn-pt, a ile za ta sama ilosc nadgodzin, ale w dzien wolny - czyli w sobote?
    • Witam. Zastanawiam się, aby przekazać 1 % z podatku na jakąś Organizację Pożytku Publicznego. Myślałam, nad jakimś schroniskiem dla zwierzaków. Czy orientujecie się może, jak wygląda sytuacja z "NASZYM" wałbrzyskim schroniskiem? Na stronie internetowej nie ma danych, które są potrzebne do PIT. Dziękuję za odpowiedzi.
    • No, piękną laurka a kto płacił za ten wywiad. MZB? Porządnie się uśmiałam poprzez łzy. Życzę nadal tak dobrego samopoczucia.
    • jak w temacie 1- ile płacicie za m2 firmie zarządzającej wspólnotą 2- jaka to firma ( należy do zakresu działań za co odpowiada) 3- co wchodzi w skład tej opłaty (bardzo ważne) 4- i ile za m2 zbieracie na fundusz remontowy. ja płacę 1zł za m2 w skład tej złotówki wchodzi : wydatki na (drobne) remonty i bieżącą konserwację, opłaty za dostawę energii elektrycznej klatka i przed budynkiem wody w części dotyczącej nieruchomości wspólnej. ubezpieczenie, podatki i inn...
    • biznes.onet.pl/gus-wynagrodzenia-wzrosly-o-39-rr-a-zatrudnienie-s,18490,3028726,1,news-detal
    • Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę z faktu, że władze SM "Podzamcze" chcą umieścić w Statucie następujący zapis: „Członkowie Rady Nadzorczej otrzymują wynagrodzenie za udział w posiedzeniach - które jest wypłacane w formie miesięcznego ryczałtu bez względu na ilość posiedzeń - w wysokości minimalnego wynagrodzenia za pracę, o którym mowa w ustawie z 10.10.2002r o minimalnym wynagrodzeniu za pracę." Łatwo policzyć: 17 członków Rady Nadzorczej x 936,00 zł = 15.912,00 zł mi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się