Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      wzmocniony

wzmocniony

(14 wyniki)
    • Zawsze stosuję te same kosmetyki, nigdy nie miałam problemu z włosami a ostatnio zrobiły sie matowe, nie układają się, a wręcz wypadają. Jestem zdrową osobą, dbam o siebie, dobrze się odżywiam- czym to może być spowodowane? jak je wzmocnić?
    • Macie jakieś sprawdzone sposoby oprócz jedzenia skrzypu (co czynię)?
    • Na własne życzenie sobie je popsułam :( Za często używałam polerki, bo denerwowały mnie te wszystkie rowki i nierówności, a po polerce paznokcie pięknie błyszczały nawet bez lakieru, no i były gładziutkie. Teraz efekt jest taki, że aby dobrze wyglądały, muszę używać polerki co tydzień (to skrót myślowy, ale mam na myśli wszystkie te 3 czy 4 fragmenty pilniczka, które trzeba użyć,aby ostatecznie je wypolerować) Paznokcie stały się przez to bardzo cienkie i nawet jak rosną, bardzo s...
    • Używam Fluidu z Gliskura ,serum z avonu .Może znacie jakiś dobry kosmetyk sprawdzony przez was.
    • No właśnie, nie wiem jak i dlatego moje paznokcie są beznadziejne :( Nie rozdwajają się, ale są tak miękkie że mogę je zgiąc w stronę opuszka !!! Przez tą "elastyczność" nie mogę ich zapuścić. Poradzcie proszę jak je wzmocnić, utwardzić???
    • Chciałabym mieć ładne długie paznokcie (bez przesady,ale przynajmniej żeby sięgały końca opuszka),ale ledwo trochę urosną zaczynają się łamać. Co polecacie sprawdzonego, żeby paznokcie stały się twardsze i mocniejsze? Bo moje są miękke i łamliwe,a nie chce tipsów. Może jakieś tabletki, albo odżywki? Będę wdzięczna za rady:)
    • Czy znacie jakieś skuteczne preparaty z drogerii, apteki (ceny?) lub domowej apteczki, aby wzmocnic, odżywić, zregenerować nieco zmęczone rzęsy ?? Moje są dośc słabe,a tusze jakoś im nie służą... Latem chciałabym zrezygnować z makijażu (plaża, upał), a tymczasem bez tuszu ani rusz :( POMÓŻCIE PROSZE...
    • zdjęłam dziś tipsy i moje paznokcie są w opłakanym stanie.jak im pomóc?jaką odżywkę lub witaminki polecacie?a może jakieś inne sprawdzone sposoby?
    • KIEDYŚ BYŁY 2 RODZAJE, BYŁY B.DOBRE. TERAZ W SKLEPACH JEST TYLKO 1 I NAZYWA SIE CZYSTA CERA PERFECTA CZY TO TO SAMO?
    • czy któraś z Was nakładała sobie sama jedwab na paznokcie? Chcę wzmocnić paznokcie, znalazłam coś w internecie, nawet wskazówki jak to się robi, ale jest też informacja, że potem nakłada sie "gęstą" rasinę a wcześniej wspomniana jest tylko rasina- czy potrzebne są dwie różne? Czy taki zestaw składa się z pasków, aktywatora i rasiny (czy z dwóch rasin i jeśli tak to jakich)?
    • Dziewczyny ja juz nie wiem co mam z nimi zrobic. Moje paznokcie sa takie łamliwe, wciąż je króciótko obcinam zeby odrstałty ładne zdrowe, ale one juz rosna rozdwojone z popękana płytka. Na niektórych tez mam jakies białe plamki. Poradźcie mi jak je wzmocnić. Czy macie jakieś sprawdzone odzywki?
    • Po przeczytaniu kilku recenzji postanowilam kupic tonik i krem ogorkowy z ziaji. jestem rozczarowana, gdyz moje pory sa nadal tak samo rozszerzone i zabrudzone, a skora posmarowana kremem blyszczy sie okropnie. krem sie nie wchlania i wydaje mi sie, ze rozszerza moje pory:( a ten zestaw mial byc dla cery normalnej, mieszanej i tlustej. ide jutro kupic tonic o wzmocnionym dzialaniu dax cosmetics. moze te 11 zl to malo, ale jak na kieszen nastolatki jest to spora suma:(:(:(
    • Witam Moze ktoras z Was moglaby mi polecic dobry zel do mycia twarzy oraz tonik antybakteryjny i do cery tradzikowej. Wierna bylam zazwyczaj tonikowi Erisuz serii ponizej 20, a co do zelu, to Garnier czysta cera, ale jestem otwarta na wszelkie sugestie, wiec jesli ktoras z Was moze cos polecic, to bede wdzieczna. Pozdrawiam serdecznie Wszystkie Forumowiczki ;-)
    • Witam niezmiernie serdecznie wszystkie Forumowiczki Już niemal tradycyjnie zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Tym razem w udziale przypadło mi zadanie wymyślenia hasła reklamującego odżywki do paznokci. Nie są to szczególnie drogie odżywki, raczej skierowane do średnio sytuowanych kobiet. Jako że nie znam się szczególnie na takich odżywkach (sam raczej nie używam:)), nie mam pewności czy hasła, które wymyśliłem oddają sens tego produktu. Gdybyście mogły podsunąć jakieś uwagi i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się